YUNUSEMRE VAZGEÇMEDİ(2-2)

YUNUSEMRE VAZGEÇMEDİ(2-2)
  Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden temsilcilerimiz dün sahaya çıktı. Anadolu Üniversitesi deplasmanda Devrek’e 1-0 kaybederken,  Yunusemre ise evinde Çilimli karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapatmasına rağmen...

 


 Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden temsilcilerimiz dün sahaya çıktı. Anadolu üniversitesi deplasmanda Devrek’e 1-0 kaybederken,  Yunusemre ise evinde çilimli karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda biri penaltıdan olmak üzere Hakan Aydemir’in 2 golüyle 1 puanı kurtardı.


 


Direndiler…


Yunusemrespor puan sıralamasında haftaya üçüncü sırada giren çilimli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi başkan Osman Taş’ta izledi. Necdet Yıldırım Sahası’nda oynanan maçın başından sonuna kadar hakem Burdur Bölgesi hakemi Mercan Erölmez ve yardımcıları Tufan Selvi ile Gökberk çelikbaş gösterdikleri yönetim ile saç baş yoldurdu…


Mücadeleye kötü başlayan temsilcimiz ilk yarıyı 2-0 geride kapattı. İkinci yarıda 59’da Hakan Aydemir ile ayağa kalkan Yunusemre baskısını arttırarak 90’da yine Hakan Aydemir’in golüyle 1 puanı kurtardı(2-2).


Yunusemrespor 19 Şubat çarşamba günü erteleme maçında deplasmanda Göynük Belediyesi’nin konuğu olacak.


 


Anadolu kaybetti


Diğer temsilcimiz Anadolu üniversitesi ise Devrek Belediye ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Geçen hafta Beyköy Belediye ekibini evinde 2-0 yenen Anadolu üniversitesi rakibine tek golle kaybederek haftayı puansız kapattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.