MENEMEN'İ BIRAK HATAY'A BAK

MENEMEN’İ BIRAK HATAY’A BAK
4 MAÇ 10 PUAN5 maçın aradan sonra yenilgi ile tanışan Şimşekler bu maçı unutup, Cuma günü evinde oynayacağı Hatay’a konsantre olması gerekiyor.Ligin ikinci yarısına çok iyi başlayan ve Ankara’da Keçiören’i yenip, Afyon’da...



4 MAç 10 PUAN


5 maçın aradan sonra yenilgi ile tanışan Şimşekler bu maçı unutup, Cuma günü evinde oynayacağı Hatay’a konsantre olması gerekiyor.


Ligin ikinci yarısına çok iyi başlayan ve Ankara’da Keçiören’i yenip, Afyon’da Adana ile berabere kalan Şimşekler, deplasmanda Bursaspor. Evinde de Altınordu’yu yenerek 4 maçta 10 puan toplayıp, rakipleri ile arasındaki puan farkını da kapatmıştı.


EGE’DE BEKLEMEDİĞİMİZ SONUç


İzmir Menemen deplasmanında oyuna kötü başlayan ve kalesinde gol gören Şimşekler ikinci yarı da ise etkili olsa da mağlup olmaktan kurtulamadı ve 5 maç aradan sonra yenilgi ile tanıştı.


CUMA RAKİP HATAY 


Genç bir kadro ile ikinci yarı iyi bir çıkış yakalayan Eskişehirsporlu oyuncular İzmir’deki yenilgi hiç beklenmiyordu.  Şimşeklerin Menemen maçını bir an önce unutarak Cuma gün evinde oynayacağı Hatay maçına konsantre olması gerekiyor.  Dün izin yapan ve bugün toplanarak Hatay maçı hazırlıklarına başlayacak olan Eskişehirspor’da teknik direktör Mustafa özer hafta boyunca oyuncularını lider Hatay’a hazırlayacak.  


 öZER “OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM


Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa özer  Menemen maçı sonrası yaptığı açıklama da "Ligde daha çok maçımız olacak. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bu ligde kalmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Genç oyuncularımın çok iyi mücadele ettiğine inanıyorum. Yolumuza devam ediyoruz. İnançlıyız, Eskişehirspor'u ligde bırakmamız için çok çalışmamız lazım" dedi.


SPOT : İkinci yarı iyi bir çıkış yakalayan Eskişehirspor’da İzmir’deki yenilgi hiç beklenmiyordu.  Şimşeklerin Menemen maçını bir an önce unutarak Cuma günü evinde oynayacağı Hatay maçına konsantre olması gerekiyor.  Dün izin yapan ve bugün toplanarak Hatay maçı hazırlıklarına başlayacak olan Eskişehirspor’da teknik direktör Mustafa özer hafta boyunca oyuncularını lider Hatay’a hazırlayacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.