ÖZER KADROYU DEĞİŞTİRECEK

ÖZER KADROYU DEĞİŞTİRECEK
Cuma günü evinde Hatay’ı konuk edecek olan Eskişehirspor’da teknik direktör Mustafa Özer kadroda operasyon yapacak.  İkinci yarının başlaması ile birlikte kadroda zorunlu olmadığı sürüce değişiklik yapmayan Özer hoca...



Cuma günü evinde Hatay’ı konuk edecek olan Eskişehirspor’da teknik direktör Mustafa özer kadroda operasyon yapacak.  İkinci yarının başlaması ile birlikte kadroda zorunlu olmadığı sürüce değişiklik yapmayan özer hoca Memenen yenilgisi ile bazı değişiklikler yapacağı öğrenildi.


İzmir’de cezalı olan Mehmet Feyzi bu hafta yeniden 11’e dönmesi beklenirken, Bedirhan ise kulübeye gidecek. Yine sakatlıktan dönen Kıvanç’ın Cuma günü 11’e girmesi, Menemen maçında bu oyuncunun yerinde oynayan Tolga’nın ise kulübeye gitmesi büyük ihtimal. Mustafa hocanın ayrıca defansta son maçta hatalar yapan Furkan Balaban’ı kulübeye çekip, takıma yeniden katılan Erdal Akdari’yi oynatacağı sızan haberler arasında.  Ayrıca Bursa maçında attığı  golle yıldızlaşan Metehan Altunbaş’ın da bu haftadan itibaren İbrahim Halil öner’in yerine 11’de başlaması bekleniyor. Mustafa hocanın bu haftaki antrenman performansına göre de kadrodaki değişiklik yapması bekleniyor.


Spot :  Kadroyu fazla bozmayan teknik direktör Mustafa özer’in Menemen yenilgisi ile bazı değişiklikler yapması gündemde. özer hocanın cezası biten Mehmet Feyzi ile sakatlıktan dönecek olan Kıvanç’ın yanı sıra Metehan ve Erdal’ı Hatay maçında ilk 11de oynatması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.