ÇAMLICA KIZLARINA LİDERLİK SÖKMEZ(6-1)

ÇAMLICA KIZLARINA LİDERLİK SÖKMEZ(6-1)
 Lider Ankara Metrapol’u Behiç Erkin sahasında darmadağın eden Pınar Koca’nın öğrencileri 6-1’lik net skorla zirveyle arasında ki puan farkını da bire indirdi. Müthiş zaferGeçtiğimiz haftayı hükmen galibiyetle kapatan...

 


Lider Ankara Metrapol’u Behiç Erkin sahasında darmadağın eden Pınar Koca’nın öğrencileri 6-1’lik net skorla zirveyle arasında ki puan farkını da bire indirdi.


 


Müthiş zafer


Geçtiğimiz haftayı hükmen galibiyetle kapatan çamlıcaspor dün lider Ankara Metrapol’u Behiç Erkin sahasında ağırladı Temsilcimiz 4 puanlık farkı bire indirmek hedefiyle çıktığı maçta farka koşarak adeta gol şov yaptı.


Lider Metropol’ü sahadan silen Pınar Koca’nın talebeleri Serap Meydan, Kübra örsel, Berfin Gümüşgül, İrem Kaya ve Ezgi Gezinci’nin iki golüyle 6-1’lik çok net bir galibiyet aldı ve zirveyle puan farkını da bire indirdi.  


 


Hükmen Kazandılar


Kadınlar Futbol 3.lig 4.grupta mücadele eden öncüspor geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Kastamonu Gücüspor’a 17-0 kaybederek eli boş dönerken, temsilcimiz bu skorla Play-Off yarışından tamamen kopmuştu. öncüspor bu hafta Karabük Gençlik karşısında hükmen kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.