SÜPER'DE ZORLU VİRAJA GİRİLİYOR

SÜPER’DE ZORLU VİRAJA GİRİLİYOR
 Süper Amatör Küme de 12.haftada da geride kaldı. Lider Sağlıkspor’un hükmen kazandığı haftada Demirspor’da ESOGÜ engelini 3-0 ile aşınca fark 5’te kaldı. İlimizde oynanacak Okullu Gençler Futbol Grup elemeleri nedeniyle...

 


Süper Amatör Küme de 12.haftada da geride kaldı. Lider Sağlıkspor’un hükmen kazandığı haftada Demirspor’da ESOGü engelini 3-0 ile aşınca fark 5’te kaldı. İlimizde oynanacak Okullu Gençler Futbol Grup elemeleri nedeniyle ligde bu hafta sonu maç yok. Bir sonra ki hafta ise şampiyonluk yarışının kaderini belirleyecek Sağlıkspor-


 


Tahsin Tekmen Süper Amatör Küme de 12.haftada da geride kalırken, artık kritik viraja giriliyor. Son 6 haftaya girilirken, şampiyonluk yarışının kaderi lige verilen aranın ardından belli olacak.


Geride kalan haftada lider Sağlıkspor hükmen kazansa da, Demirspor kritik mücadele de Osmangazi üniversitesi’ni 3-0’lık net skorla geçince puan farkı 5’te kaldı. Demirspor ile Sağlıkspor İlimizde oynanacak Okullar arası Gençler Türkiye Şampiyonası grup eleme maçları nedeniyle bir sonraki hafta karşı karşıya gelecek.


Ligde evinde çok farklı bir performans ortaya koyan çiftelerspor bu geleneğini Kırka Boraks karşısında da sürdürdü. Sarı Siyahlılar 4-2’lik net galibiyetle 4.sırada ki yerini sağlama aldı. Odunpazarı ise Birlikspor’u 3-2 yenerek rakibinin ligde kalma umutlarını bitirdi.


Alpaguy karşısında 3-2 kazanan ve bir sonra ki haftayı da hükmen galibiyetle kapatacak olan Gençlergücü ligde rahat bir nefes aldı.


Süper Amatör Küme de bu hafta sonu yalnızca 1 maç oynanacak. Erteleme müsabakasında çifteler Pazar günü evinde Odunpazarı’nı konuk edecek.


13.hafta maçları ise 29 Şubatt-1 Mart tarihlerinde oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.