YUNUSEMRE GÖZÜNÜ GÖYNÜK ÇEVİRDİ

YUNUSEMRE GÖZÜNÜ GÖYNÜK ÇEVİRDİ
  İlk yarısını 2-0 geride kapattıkları mücadele de Çilimli karşısında Hakan Aydemir’in golleriyle 2-2’yi yakalayan ve bir puanı kurtaran Yunusemre yarın Bolu’da Göynük Belediyesi’nin konuğu olacak. Temsilcimiz bugün...

 


 İlk yarısını 2-0 geride kapattıkları mücadele de çilimli karşısında Hakan Aydemir’in golleriyle 2-2’yi yakalayan ve bir puanı kurtaran Yunusemre yarın Bolu’da Göynük Belediyesi’nin konuğu olacak. Temsilcimiz bugün Bolu’ya hareket edecek. 


 


Puan sıralamasında haftaya üçüncü sırada giren çilimli Belediyespor ile Almanya’dan dönen başkan Osman Taş’ın da izlediği ve Necdet Yıldırım Sahası’nda oynanan maçta Burdur Bölgesi hakemi Mercan Erölmez ve yardımcıları Tufan Selvi ile Gökberk çelikbaş gösterdikleri yönetim ile tepki çekti.  


Mücadeleye kötü başlayan temsilcimiz ilk yarıyı 2-0 geride kapattı. İkinci yarıda 59’da penaltıdan Hakan Aydemir ile ayağa kalkan Yunusemre baskısını arttırarak 90’da yine Hakan Aydemir’in golüyle 1 puanı kurtardı(2-2).


Temsilcimiz yarın erteleme maçında deplasmanda Göynük Belediyesi’nin konuğu olacak. Karaçayır 1 Nolu Sentetik sahada oynanacak maç saat:14.00’da başlayacak. Mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemi Ufuk Demircioğlu yönetecek. Kırmızı Siyahlılar ise bugün Bolu’ya geçiyor. Temsilcimiz hafta sonu Pazar günü ise bu kez Zonguldak deplasmanında Karadeniz Ereğli ile kapışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.