BU 9 GÜN ÇOK KRİTİK

BU 9 GÜN ÇOK KRİTİK
Eskişehirspor’un 9 günde oynayacağı 3 maç ligdeki kaderini de belirleyecek.Ligin ikinci yarısına çok iyi başlayan ve zorlu fikstürde 4 maçta 10 puan alan Şimşekleri arka arkaya zorlu maçlar bekliyor.Cuma günü evinde lig lideri...

Eskişehirspor’un 9 günde oynayacağı 3 maç ligdeki kaderini de belirleyecek.


Ligin ikinci yarısına çok iyi başlayan ve zorlu fikstürde 4 maçta 10 puan alan Şimşekleri arka arkaya zorlu maçlar bekliyor.


Cuma günü evinde lig lideri Hatayspor ile karşılaşacak olan Şimşekler 3 gün sonra da hafta içi mesaisinde İstanbul’da Karagümrük ile karşılaşacak. 4 gün sonra bu sefer evinde ligin güçlü takımı Akhisar ile karşılaşacak olan Eskişehirspor ‘un 9 günde oynayacağı 3 maç büyük önem taşıyor.


YİNE ZORLU MAçLAR VAR


Kader maçlarının ardından Eskişehirspor’u yine çok önemli maçlar bekliyor. 7 Mart Cumartesi günü günü evinde Giresunspor ile karşılaşacak olan Şimşekler 12 Mart Perşembe günü Ankara’da Osmanlı, 16 Mart Pazartesi’de de taraftarı önünde Adana Demir ile karşılaşacak.


RAKİPLERİN MAçLARI DA öNEMLİ


25 günde 6 maça çıkacak olan Eskişehirspor’un maçlarını en aç kayıpla kapatıp, rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyecek. Kritik maçlarda Şimşekler taraftarının da desteği ile iyi sonuçlar almak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.