HAZIRLIKLAR BAŞLADI

HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Dün top başı yapan Şimşekler Hatay maçı hazırlıklarına başladı. Lig maçlarında forma giymeyen oyuncular gençler ile karşılaştı.Cumartesi günü İzmir’de Menemen’e mağlup olan Eskişehirspor’da oyuncular 1 gün izin...

Dün top başı yapan Şimşekler Hatay maçı hazırlıklarına başladı. Lig maçlarında forma giymeyen oyuncular gençler ile karşılaştı.


Cumartesi günü İzmir’de Menemen’e mağlup olan Eskişehirspor’da oyuncular 1 gün izin yapmıştı. Dün öğleden sonra tesislerde toplanan Şimşekler Hatay maçı hazırlıklarına başladı.   Tesislerde yapılan antrenmanda Menemenspor maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı.  Menemenspor karşısında forma giymeyen oyuncular ise U17, U19 takım karması ile antrenman maçı oynadı. Teknik direktör Mustafa özer müsabakayı altyapı koordinatörü Serdal Eroy ile birlikte takip etti. öte yandan tedavisi devam eden Sezgin Coşkun’un yanı sıra kaleci Melih Ağa da soğuk algınlığı sebebiyle antrenmanda yer almadı. Kıvanç Karakaş ile Talha Erdoğan fizyoterapist eşliğinde antrenman yaptı. Şimşekler bugünde tek çalışma yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.