HATAY'A ALTIPARMAK GELDİ

HATAY’A ALTIPARMAK GELDİ
Eskişehirspor’un bu haftaki rakibi Hatayspor Teknik Direktör Bayram Toysal ile karşılıklı olarak yolları ayrılmasının ardından, Mehmet Altıparmak ile anlaştı.Yeni takımı ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Altıparmak geçtiğimiz...

Eskişehirspor’un bu haftaki rakibi Hatayspor Teknik Direktör Bayram Toysal ile karşılıklı olarak yolları ayrılmasının ardından, Mehmet Altıparmak ile anlaştı.


Yeni takımı ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Altıparmak geçtiğimiz günlerde Es-Es ile ilgili yaptığı yorum da “ Eskişehirspor’u ayakta alkışlıyorum. Bu ligde savaşan ve mücadele eden takımlar her zaman başarılı olmuşlardır. Armalarına ve formalarına olan aşkları sayesinde inanılmaz işlere atıyorlar. Muhteşem bir takıma sahip olabilirsiniz ama tribünleriniz boşsa bir şeyler eksik kalıyor. Ama Eskişehirspor’u taşıyan muhteşem bir taraftar grubu var. Kötü günlerde sürekli takımı ayağa kaldırıyorlar. İyi gün taraftarı değiller. Futbol kültürünün ne kadar önemli olduğunun çok ciddi örneği durumdalar" açıklamasını yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.