U17'LER HATAY'A BİLENİYOR

U17’LER HATAY’A BİLENİYOR
 Geçtiğimiz hafta deplasmanda Buca’ya kaybeden Genç Şimşekler Cumartesi günü Hatay’ı yenerek tekrar çıkışa geçmek istiyor. Öte yandan bilindiği üzere U19 takımımızın Hatay takımının özel başvurusu nedeniyle bu hafta...

 Geçtiğimiz hafta deplasmanda Buca’ya kaybeden Genç Şimşekler Cumartesi günü Hatay’ı yenerek tekrar çıkışa geçmek istiyor. öte yandan bilindiği üzere U19 takımımızın Hatay takımının özel başvurusu nedeniyle bu hafta maçı ileri bir tarihe ötelendi.


 Eskişehirspor U17 takımımız son iki deplasmandan 1-0’lık yenilgilerle dönüp, önceki hafta oynaması gerektiği Sarıyer karşılaşması da ötelenince bir maç eksiğiyle ligde 4.sıraya indi.


Orhan Kamacı’nın öğrencileri Cumartesi günü Vali Hanefi Demirkol tesislerinde ki sentetik sahada saat:12.00’da ağırlayacakları rakiplerini devirerek tekrar çıkışa geçmek ve ilk 3’e girerek önümüzde ki yıl Elit A liginde yer almak istiyor.


Geçen hafta Menemen’de 3-0’dan muhteşem geri dönüşle 3-3’lük skorla dönen Tayfun Solak’ın U19’ları bu hafta maç yapamayacak. Rakip Hatayspor’un okul maçlarında birçok oyuncusunun olması nedeniyle federasyona başvurduğu ve bu müsabakanın ileri bir tarihte oynatılacağı öğrenildi.


öte yandan U17 takımımızın iki hafta önce ertelenen Sarıyer karşılaşması 28 Mart tarihinde oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.