YUNUSEMRE LİGE YENİ BAŞLADI(0-2)

YUNUSEMRE LİGE YENİ BAŞLADI(0-2)
 Kırmızı Siyahlılar dün Bolu’da erteleme müsabakasında Göynük Belediyesi’ni Doğukan Böcek ve Sercan Yılmaz’ın golleriyle 2-0 yendi. Yunusemre bu 3 puanla ligde ki diğer temsilcimiz Anadolu Üniversitesi ile puanını eşitledi....

 


Kırmızı Siyahlılar dün Bolu’da erteleme müsabakasında Göynük Belediyesi’ni Doğukan Böcek ve Sercan Yılmaz’ın golleriyle 2-0 yendi. Yunusemre bu 3 puanla ligde ki diğer temsilcimiz Anadolu üniversitesi ile puanını eşitledi. Kalan 8 haftada nefes kesecek bir yarış bizleri bekliyor.


 


Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Yunusemrespor dün erteleme müsabakasında Göynük Belediyesi’nin konuğu oldu. Karaçayır 1 Nolu sentetik sahada oynanan mücadeleye iyi başlayan ekibimiz 26’da Doğukan Böcek’in golüyle soyunma odasına 1-0 önde girdi.


İkinci yarıda oyuna dahil olan Sercan Yılmaz 75.dakikada frikikten sonucu belirleyen golü atarken, ekibimiz Caner ve Hakan Aydemir ile farkı daha açma fırsatını kullanamadı.


Bu sonuçla Anadolu üniversitesi ile puanını eşitleyen Yunusemre lige yeniden başlamış oldu.


Kırmızı Siyahlılar hafta sonu Karadeniz Ereğli Belediyesi’ne konuk olacak. Anadolu üniversitesi ise evinde çubukspor’u konuk edecek. Hafta sonu ekiplerimize rakip olacak bu iki takım dün birbirleriyle oynarken, Karadeniz Ereğli erteleme maçında çubukspor’u 3-1 mağlup etti.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.