SONUNU BİLEN KAHRAMAN OLAMAZ

SONUNU BİLEN KAHRAMAN OLAMAZ
4 maçta 10 puanlık serinin ardından önce Menemen, ardından da lider Hatay’a mağlup olan Şimşekler bu maçları unutarak arka arkaya oynayacağı zorlu maçlara konsantre olacak. Kesinlikle teslim olmayacak olan Eskişehirsporlu oyuncular...

4 maçta 10 puanlık serinin ardından önce Menemen, ardından da lider Hatay’a mağlup olan Şimşekler bu maçları unutarak arka arkaya oynayacağı zorlu maçlara konsantre olacak. Kesinlikle teslim olmayacak olan Eskişehirsporlu oyuncular ligde son dakikaya kadar mücadelesini verip bu savaştan vazgeçmeyecek.


 


PUAN FARKI KAPANMIŞTI


Evinde Hatay maçını kaybeden ve taraftarını üzen Eskişehirsporlu oyuncular teslim olmadan sonuna kadar savaş verecek.  Ligin ikinci yarısı ile birlikte 8 oyuncu ile yollarını ayıran ve çok genç bir ekip ile mücadeleye giren Şimşekler 4 maçta 10 puan alarak rakipleri ile puan farkını kapakmış ve şehri de bir anda havaya sokmuştu.


öNCE MENEMEN SONRA HATAY


 İzmir’de Menemen’e yenilerek seriye bozan Eskişehirspor taraftarı önünde konuk ettiği lider Hatay karşısında çok iyi mücadele etmesine rağmen rakibine tek golle yenilerek haftayı puansız kapattı.  Osmanlı’nın da evinde galip gelmesi ile birlikte ligin alt sıralarında yeniden hesaplar başladı.


YOK öYLE PES ETMEK


Keçiören ve Bursa gibi ligin güçlü takımlarını yenen ve şehrin bir anda havasını değiştiren Eskişehirsporlu oyuncular iki mağlubiyeti unutarak arka arkaya oynayacağı 3 maçı konsantre olacak. Salı günü İstanbul’da Karagümrük’e konuk olacak olan Şimşekler ardından arka arkaya evinde önce Akhisar, ardından da Giresun’u konuk edecek. Eskişehirspor bu 3 maçı da kazanmak için sahaya çıkacak.    


TARAFTAR İNANIYOR


Takımın her zaman yanında olan ve kritik Hatay maçında da hiç susmadan oyuncuları destekleyen taraftar takıma güveniyor. Hafta içi oynanacak olan Karagümrük maçı için de şimdiden maç biletlerini alarak deplasman için hazırlıklara başlayan taraftar zorlu maçta da yine tribündeki yerini alacak.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.