MELAHAT ÜNÜGÜR TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

MELAHAT ÜNÜGÜR TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
Melahat Ünügür Orta Okulu Yıldız Kız atletizm takımı Osmaniye’de yapılan Okullar arası Kros Türkiye Şampiyonası’nda üst üste ikinci kez şampiyon olarak tarihe geçti. İlimizden Şehit Ali Gaffar Okkan Orta Okulu’da aynı...

Melahat ünügür Orta Okulu Yıldız Kız atletizm takımı Osmaniye’de yapılan Okullar arası Kros Türkiye Şampiyonası’nda üst üste ikinci kez şampiyon olarak tarihe geçti. İlimizden Şehit Ali Gaffar Okkan Orta Okulu’da aynı yarışta ikinci olarak göğsümüzü kabarttı.


 


Okullar Arası Kros Türkiye Şampiyonası 21 Şubat tarihinde Osmaniye’de yapıldı. Melahat ünügür Ortaokulu Yıldız Kız Takımı aynı sporcularla üst üste 2 yıl Kros Türkiye Şampiyonu olarak Türkiye’de bir ilke imza attı.


Ferdi Sıralamada Ayça Fidanoğlu yine şampiyon Olurken, aynı başarıyı yine 2 yıl üst üste kazanması büyük sevinç yarattı.. Elifnaz Köseoğlu(4) Bade Fidanoğlu(5) Sudenaz Akburak (


Antrenörler Bülent Uzun ve Gökhan Dede sporcularıyla gurur duyduklarını ifade ederken, Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu’ndan beden eğitimi öğretmeni Serhat Kökten’de Eskişehir atletizmi açısından çok özel bir dönemden geçtiklerini ifade etti.


Liseler Kategorisinde ise A Genç Kızlarda yarışan Selen Canlı altıncı olarak Slovakya yapılacak olan Dünya Liseler Şampiyonası’na katılmaya kak kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.