GERGİN GÜNDE İLGİ ÇEKİCİ SONUÇLAR ÇIKTI

GERGİN GÜNDE İLGİ ÇEKİCİ SONUÇLAR ÇIKTI
 Geçen hafta Büyükdere’yi yenen ve taraftar desteğini arkasına alan Kırka Belediye bu hafta ilk maçta Işıkspor’a 5-1 kaybeden Okulubalı’ne 4-1 yenildi. Kırmızı Toprak ile Işıkspor 0-0’lık skorla yenişemezken, Çukurhisar...

 


Geçen hafta Büyükdere’yi yenen ve taraftar desteğini arkasına alan Kırka Belediye bu hafta ilk maçta Işıkspor’a 5-1 kaybeden Okulubalı’ne 4-1 yenildi. Kırmızı Toprak ile Işıkspor 0-0’lık skorla yenişemezken, çukurhisar evinde Beylikova’ya 2-0 kaybetti. Gergin geçen karşılaşmalarda ise 71 Evler ve Yenikent 3 puanı hanesine yazdırmayı bilen ekipler oldular…


 


Beylikova şen döndü


Günün çukurhisar sahasında oynanan ilk mücadelesinde ilk haftanın galibi Kırka Belediye, Işıkspor’dan 5 yiyen Oklubalı’na 4-1 kaybetti. Oklubalı ilk yarı da Salih(3) ve Erdi Gündüz’ün golleriyle sonuca giderken, kalecisi Caner Canpolat kalesinde devleşti.


Bu sahada oynanan diğer karşılaşmada ise ilk haftayı galibiyetle kapatan iki takımın mücadelesinde çukurhisar’ı deplasmanda 2-0 yenen Beylikova zirve yarışında avantajı cebine koydu.


 


2.haftanın kalbi Muttalıp’ta attı


2.Amatör Küme de 2.haftanın kalbi dün tam anlamıyla Muttalıp 1 ve 2 Nolu sahalarda attı.


Muttalıp 1 Nolu sahada Es Efsane karşısında 3-1 kazanan Yeşiltepe puanını 4’e taşırken, Işıkspor henüz 14.saniyede kazandığı penaltıyı gole çeviremediği maçta Kırmızı Toprak ile golsüz berabere kaldı.


Muttalıp 2 Nolu sahada gergin bir gün yaşandı. İ.D.Güneş’in 10 kişi tamamladığı mücadeleyi Yenikent 2-0 kazanırken, 71 Evler’de Adanır karşısında 3 puanı tek golle aldı.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.