Bowlingde şirketler yarışıyor

Bowlingde şirketler yarışıyor
 Şirketler Arası Bowling Festivali eleme turları başladı. Eskişehir’de uzun yıllar sonra Şirketler Ligi Bowling Turnuvası düzenleniyor. Birbirinden seçkin firmalar etkinlikte yerlerini aldılar.  Expo Medya işbirliği ile Eskişehir’de...

 


Şirketler Arası Bowling Festivali eleme turları başladı. Eskişehir’de uzun yıllar sonra Şirketler Ligi Bowling Turnuvası düzenleniyor. Birbirinden seçkin firmalar etkinlikte yerlerini aldılar.


 


 Expo Medya işbirliği ile Eskişehir'de ilk kez düzenlenen Şirketler Arası Bowling Festivali eleme turları start aldı. Kanatlı AVM Joy Park Bowling Salonu'nun ev sahipliği yaptığı ilk etapta 16 takım sıralama mücadelesi verdi.  5 numaralı Lane'de yarışan Ford Otosan 3 Ekibi , ilk oyunlarda 677 puana ulaştı. Ford Otosan 3 takımında günün yıldızı toplamda 174 puana ulaşan Erol oldu. Aynı takımdan günün en başarılı kadın oyuncusu ise 116 puanla Meliha Güneş oldu. Yine Ford Otosan firmasının diğer takımları da ilk dört sırayı paylaştı. Günün en renkli ekiplerinden Divan Express558 puan toplarkenKRC520 puanBirey Koleji519 , Metro ise 506 puanla ilk 8 sırayı oluşturdu. 1 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan eleme turlarında gelecek puanları beklemeye başlayan katılımcı takımlar, günü toplu fotoğraf çekimiyle tamamladı. Turnuva Tertip Komite Başkanı ümit Evsen, “Uzun yıllar sonra Eskişehir’de ilk kez bir bowling heyecanı yaşatmaya çalıştık. Birbirinden değerli firmaların katıldığı Şirketler Ligi Bowling Turnuvası düzenledik. İlk hafta oldukça çekişmeli geçti.  Şirketler topladıkları puanlarla rakiplerine üstünlük sağlamaya gayret gösterdiler. Pazar günü de 30 takım mücadele edecek. Ayrıca turnuva sonunda dereceye giren takımlarımıza düzenleyeceğimiz törenle ödüllerini vereceğiz. Güzel bir ortamda bowling keyfini şirketlerimize sunduk” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.