BU İKİ MAÇIN MAZERETİ YOK

BU İKİ MAÇIN MAZERETİ YOK
Son 3 maçını kaybeden ve puan alamayarak işini zorlaştıran Eskişehirspor fikstür gereği  Akhisar ve Giresunspor ile arka arkaya evinde kader maçlarına çıkacak. Bu zorlu maçlarda  Eskişehirspor’un en büyük gücü olan taraftarına...


Son 3 maçını kaybeden ve puan alamayarak işini zorlaştıran Eskişehirspor fikstür gereği  Akhisar ve Giresunspor ile arka arkaya evinde kader maçlarına çıkacak. Bu zorlu maçlarda  Eskişehirspor’un en büyük gücü olan taraftarına yine büyük iş düşecek.


 Cumartesi günü saat 16.30’da oynanacak  olan Akhisar maçı biletleri dünden itibaren satışa çıktı. Tamam ya da devam diyeceğimiz bu iki kritik maçta tribünleri dolduracak olan taraftarlar şimdiden hazırlıklara başladı.


 


 


ARKA ARKAYA 3. YENİLGİ


çok genç bir ekip ile ikinci yarıda mücadele eden ve 4 maçta 10 puanlık seri yakalayan Eskişehirspor Menemen ve Hatay’ın ardından İstanbul’da Karagümrük’e mağlup oldu.


Ligde kalma yolunda puan ve puanlara ihtiyacı olmasına rağmen 3 maçta sıfır çeken Kırmızı Şimşekler işini de zorlaştırdı.


KADER MAçLARI


29 Şubat’da evinde Akhisar’ı konuk edecek olan Eskişehirspor 7 Mart’da ise Giresunspor’u ağırlayacak.


Arka arkaya evinde iki kader maçına çıkacak olan Eskişehirspor ligde kalmak için bu iki maçı da kazanmak zorunda.


 EN BüYüK Güç TARAFTAR OLACAK


Adata tamam ya da devam denilecek bu maçlarda Eskişehirspor’un en büyük kozu taraftarı olacak. Hiçbir zaman takımı yalnız bırakmayan ve son oynanan Karagümrük maçında da kendilerine ayrılan bölümü dolduran taraftarlar iki maçta da tribünlere doldurmaya hazırlanıyor.  


BİLETLER SATIŞTA


öte yandan Cumartesi günü saat 16.30’da oynanacak olan Eskişehirspor-Akhisar maçı biletleri dünden itibaren satışa çıktı. Zorlu maçta biletler Batı Alt 50 TL, Doğu Alt ve üst 10 TL Güney, Kuzey ve Misafir tribün biletleri ise 5 TL’den satılıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.