"BİZİM SON ŞANSIMIZ"

“BİZİM SON ŞANSIMIZ”
 Demirspor antrenörü Sabri Atal “Bizim için final gibi bir maç. Sonuna kadar savaşacağız ve kazanmak zorundayız. AncakbBöylesine bir karşılaşmanın Eskişehirspor maçıyla aynı günde oynatılmasını anlamak mümkün değil....

 Demirspor antrenörü Sabri Atal “Bizim için final gibi bir maç. Sonuna kadar savaşacağız ve kazanmak zorundayız. AncakbBöylesine bir karşılaşmanın Eskişehirspor maçıyla aynı günde oynatılmasını anlamak mümkün değil. Pazar günü boşken neden Cumartesi oynatılıyor bir açıklama bekliyoruz” dedi.


 


Sağlıkspor maçının kendileri açısından çok büyük önem taşıdığını belirten Demirspor antrenörü Sabri Atal ise “Bizim için son şans olduğunun farkındayız. çıkıp sonuna kadar mücadele edeceğiz. Kazanmak zorunluluğu olan biziz. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Oyuncularıma da güvenim tam. Hücum oynayacağız. Skor olarak istediğimizi aldığımız takdirde ligin kalanında rakibimizi strese sokacağımızı da biliyoruz. Bu nedenle ligin erken bitmemesi ve heyecanın da devam etmesi adına galip gelmek istiyoruz” dedi.


Antrenör Atal ayrıca maçın Cumartesi günü oynanması ile ilgili olarak da “Böylesine bir karşılaşmanın Eskişehirspor maçıyla aynı günde oynatılmasını anlamak mümkün değil. Biz oyuncularımıza izin almak adına yoğun çaba harcadık ve sıkıntıları zorda olsa hallettik. Ama Pazar günü boşken neden Cumartesi oynatılıyor bir açıklama bekliyoruz açıkçası. Ve bir de defalarca dile getirmemize rağmen bazı şeyleri değiştiremiyoruz. Bizden önce 12’de o sahada maç var. İki maç arası ne vakit, ne de iki takım için de ısınacak yer yok. Hem Sağlıkspor, hem de biz ısınmak adına köşe kapmak oynamayı ya da başka bir deyişle bu duruma sokulmayı hak etmiyoruz. Eskişehir amatör futbolunun en önemli maçına bakış açısı bu olmamalı. İki kulüpte, oyuncularda bunu hak etmiyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.