ŞAMPİYONDAN ZİYARET

ŞAMPİYONDAN ZİYARET
 İsveç’te yapılan Başkanlık Taekwondo Kupasında kilosunda birinci olan Uğur Dekli, Antrenörü Nadir Özsoy ve okul müdürü Ramazan Oğuz ile birlikte Sarar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar’ı ziyaret etti. Okul...

 


İsveç’te yapılan Başkanlık Taekwondo Kupasında kilosunda birinci olan Uğur Dekli, Antrenörü Nadir özsoy ve okul müdürü Ramazan Oğuz ile birlikte Sarar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar’ı ziyaret etti. 


Okul Müdürü sporcusunun oldukça disiplinli ve ahlaklı olduğunu, bundan dolayı da gurur duyduğunu belirtirken, antrenörü Nadir özsoy “Uğur Dekli’nin maçları oldukça başarılı bir şekilde geçti ve sırası ile İsveçli, Yunan ve Koreli Sporcuları yenerek İstiklal Marşı’mızı çaldırma başarısını göstererek, bayrağımızı dalgalandırdı” dedi.


Uğur Dekli ise, daha çok çalışacağını ve başarı için ne gerekiyorsa yapacağını belirterek katkılarından dolayı Cemalettin Sarar’a teşekkür etti. Cemalettin Sarar “Başta Sarar Spor Kulüp Başkanımız Alaattin çoban olmak üzere okul müdürümüzü, antrenörümüzü ve özellikle sporcumuzu başarılarından dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.