GENÇ ŞİMŞEKLER Çifte Zafer Peşinde...

GENÇ ŞİMŞEKLER  Çifte Zafer Peşinde…
  U17 ve U19 takımlarımız bugün gurbette boy gösterecek. Her iki ekibimizde hazırlıklarını tamamlayarak dün yola çıktı. Akademi liginde ise yarın rakip Osmanlı… Son dönemde Eskişehirspor A takımına en çok oyuncu veren...

 


 U17 ve U19 takımlarımız bugün gurbette boy gösterecek. Her iki ekibimizde hazırlıklarını tamamlayarak dün yola çıktı. Akademi liginde ise yarın rakip Osmanlı…


 


Son dönemde Eskişehirspor A takımına en çok oyuncu veren yaş grubu olan Eskişehirspor U17 takımımız eksiklerine rağmen ilk 3 yarışından vazgeçmiyor.


Geçtiğimiz hafta Metehan, Utku, Birol ve Selman’dan yoksun şekilde Hatayspor karşısına çıkan U17 takımımız ikinci yarıda sonuca gitmiş Mehmetcan ve Bartu ile 3 puana ulaşmıştı. U19 takımımızın ise Hatay takımının başvurusu üzerine maçı ötelenmişti.


Eskişehirspor U17 takımımız bugün saat:12.00’da Yılport Samsunspor’un konuğu olacak. U19’lar da saat:14.30’da Esenler Erok ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.


 


Akademi de Rakip Osmanlı


Akademi liginde ise yarın Osmanlı ile kapışacağız. U16 takımımız deplasmanda, U14 ve U15’lerimiz ise aynı gün Vali Hnefi Demirkol tesislerinde Osmanlı’yı konuk edecekler. Maçlar saat:12.00 ve 14.00’da start alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.