TARİHİ VE TALİHİ DEĞİŞTİRİN

TARİHİ VE TALİHİ DEĞİŞTİRİN
Artık söylenecek fazla bir şey yok. Söz sizde.  Biz sustuk sahada sizler konuşacaksınız.  O MAÇ UNUTULMAZ2015-2016 sezonu…Süper Ligin 25. Haftasında Eskişehirspor evinde Akhisar’ı konuk ediyor.Kırmızı Şimşekler son dakikalara...

Artık söylenecek fazla bir şey yok. Söz sizde.  Biz sustuk sahada sizler konuşacaksınız.


 


 


O MAç UNUTULMAZ


2015-2016 sezonu…


Süper Ligin 25. Haftasında Eskişehirspor evinde Akhisar’ı konuk ediyor.


Kırmızı Şimşekler son dakikalara 3-2 önde girerken, dakikalar 81'i gösterdiğinde  top Akhisarlı oyunculardayken Eskişehirli bir oyuncu yerde kalıyor.  Hakem oyunu durdururken,  hemen Akhisarlı oyuncular hızlı bir atakla Onur Ayık'ı topla buluşturup ve beraberliği yakalıyor. Golün ardından Eskişehirsporlu oyuncular ve teknik ekibi hakeme yoğun itirazlarda bulundu. Topun kendilerinde ve yapılan hareketin Fair Play kurallarına aykırı bir davranış olduğunu ifade eden Kırmızı-Siyahlıların tepkisi sonuç getirmedi. Maç 3-3 sona erdi. İşte bu maçın ardından Eskişehirspor’un süper lig veda etme sürece hızlında ve sezon sonunda siyah kırmızılılar lige veda etti.


TOP SİZDE


2019-2020 sezonunda yine 25. Haftada Eskişehirspor yine Akhisar’ı konuk edecek.


Siyah-kırmızılı takımı yine ligde tutunma mücadelesi veriyor. Bugünkü maçta Eskişehirsporlu oyunculardan tek beklenti var o da  Akhisar’ı yenerek tarihi ve talihi değiştirmek.   


Top artık sizde..


çıkın kazanın ve son 3 maçtır üzülen taraftarın yüzünü güldürün.


HAYDİ STADA


 Eskişehirspor bugün çok önemli maça çıkacak. Yeni stadyumda saat 16.30’da Akhisar’ı konuk edecek olan Es-Es’in bu zorlu maçını hakem Ramazan Keleş yönetecek.


Bugünkü kritik maçta taraftarların tribünlere doldurması Şimşeklere tam destek vermesi bekleniyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.