NBA GRUPLARI DA ONLINE ÇALIŞIYOR

NBA GRUPLARI DA ONLINE ÇALIŞIYOR
  İsimlerini daha önce Hidayet Türkoğlu’nun NBA’de oynadığı takımlardan alan Sacramento Kings, San Antonio Spurs, Orlando Magic, Toronto Raptors, Phoenix Suns ve Los Angeles Clippers spor okulu grupları online antrenmanlarına...

 


 


İsimlerini daha önce Hidayet Türkoğlu’nun NBA’de oynadığı takımlardan alan Sacramento Kings, San Antonio Spurs, Orlando Magic, Toronto Raptors, Phoenix Suns ve Los Angeles Clippers spor okulu grupları online antrenmanlarına başladı.


 


6 farklı yaş ve performans grubu ile hafta sonu çalışmalara başlayan Hidayet Türkoğlu Spor Okulunda ilk gün 80 sporcu kamera karşısına geçti.


çalışmalar devam ettikçe sayının daha da artacağını bekleyen antrenör ekibi , evlerinde kalarak sorumluluklarını yerine getiren tüm sporcularına ve velilerine teşekkür etti. Antrenmanlar dışında 1 günün velilerin içinde olacağı keyifli yarışmalara ayrılacağı ayrıca belirtildi.


Salgın hastalığın yarattığı zor ve üzücü bir süreçten geçildiğini belirten antrenör Mert Eroğlu “ Takımlarımızın performans olarak en üst seviyeye geleceği zamanlarda çalışmalara ve maçlarımıza ara vermek durumunda kaldık. Okullarda eğitime ara verilmesiyle beraber takımlarımızla internet üzerinden çalışmaya hemen başlamıştık. Hafta içi antrenör arkadaşlarımızla skype üzerinden yaptığımız toplantılar sonrası spor okulu gruplarımızın da startını verdik.” dedi.


Sporcuların online antrenmana gösterdikleri özen ise gözden kaçmadı. Tüm sporcular çalışmalarda kendi antrenman formaları ile yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.