GOLLERİ EN ÇOK GİDENLER ATTI

GOLLERİ EN ÇOK GİDENLER ATTI
 Eskişehirspor 28 hafta da fileleri 32 kez havalandırdı. En çok golü takımdan ayrılan Jesse (7) ve Emre (6) attı. İlk yarı bitmeden takımdan ayrılan ve Giresun’a giden Marko Milinkoviç’de 4 gole imza atarken, takımda kalan...

 Eskişehirspor 28 hafta da fileleri 32 kez havalandırdı. En çok golü takımdan ayrılan Jesse (7) ve Emre (6) attı. İlk yarı bitmeden takımdan ayrılan ve Giresun’a giden Marko Milinkoviç’de 4 gole imza atarken, takımda kalan Mete Kaan Demir’de 4 golle takımın en fazla gol atan oyuncularından biri oldu.


JESSE 7 EMRE 6 GOL ATTI


İlk yarıda Eskişehirspor forması giyen oyunculardan Jesse 7, Emre Güral 6, Marko Milinkoviç 4, Sissoko ise 1 kez ağları havalandırdı. Ligin ilk yarısındaki Adana maçında ise rakip takımdan Ahmet Dereli kendi kalesine gol atmıştı.


METE KAAN 4 KEZ AĞLARI SARSTI


Takımdan ayrılan oyuncuların dışında Mete Kaan Demir 4 golle en fazla gol atan oyuncu olurken, Cemali, Mehmet Feyzi Yıldırım ve İbrahim Halil öner 2’şer gol, Erdal, Onur ve Metehan’da 1 gole imza atan oyuncu oldu.  


17 MAçTA 23, 11 MAçTA  9 GOL 


Ligin ilk yarısında rakip ağlara 23 gol atan Eskişehirspor ikinci yarının ilk 11 haftasında ise sadece 9 gol atabildi. Şimşekler 23 golle ligde 6 takımı geçti. En az gol atan takımlar 21 golle Keçiörengücü, 24 golle Boluspor, 26 golle Adanaspor, 30’ar golle Balıkesir, Giresun ve Erzurumspor oldu.  


RESİM  1 : Takımdan ayrılan Emre, Jesse, Milinkoviç ve Sissoko ilk yarıda 18 gole imza attı.


RESİM 2 Mete Kaan 4 gol kez fileleri havalandırdı. 


::


ES-ES’İN GOLCüLERİ:


JESSE  : 7


EMRE GüRAL 6


MİLİNKOVİç : 4


METE KAAN : 4


MEHMET FEYZİ : 2


İBRAHİM HALİL : 2


CEMALİ SERTEL : 2


SİSSOKO: 1


ERDAL : 1


ONUR : 1


METEHAN : 1


AHMET DERELİ (K KALESİNE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.