CEDİ OSMAN ACADEMY'DE ÇALIŞMALARA DEVAM...

CEDİ OSMAN ACADEMY’DE  ÇALIŞMALARA DEVAM…
 Cedi Osman Academy Eskişehir Basketbol Okulu sporcuları evde kal uyarısına dikkat ederek dışarı çıkmıyor. İleride iyi birer basketbolcu olmayı hedefleyen sporcular evde antrenmanlarını sürdürüyor. Antrenörler gözetimindeKoranavirüs...

 


Cedi Osman Academy Eskişehir Basketbol Okulu sporcuları evde kal uyarısına dikkat ederek dışarı çıkmıyor. İleride iyi birer basketbolcu olmayı hedefleyen sporcular evde antrenmanlarını sürdürüyor.


 


Antrenörler gözetiminde


Koranavirüs salgınının tüm Dünyayı sardığı şu günlerde sporcular formdan düşmemek için çalışmalarını evde antrenörleri eşliğinde sürdürüyor. Cedi Osman Academy Eskişehir Basketbol Okulu sporcuları da çalışmalarını evde aralıksız sürdürüyor. Antrenör Sezer Dinçer ve Fatih çallıöz 6-18 yaş gruplarındaki sporcularına online antrenmanla çalışmalarını devam ettiriyor.


 


Virüs geçene kadar


Antrenör Sezer Dinçer, küçük yaşlara yönelik eğitsel oyun, ball handling (Top kontrol), esneklik ve kuvvet çalışmaları yaptırıldığını belirtti. Dinçer, çalışmalara ailelerin ve sporcuların katılımın yoğun olduğunu da kaydetti. ölümcül etkileri olan Koronavirüs’ün dünya ve ülkemizdeki etkileri geçene kadar sporcular bu şekilde evlerinde antrenman yapmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.