İSİM: SADETTİN SOYİSİM: ARSLAN

İSİM: SADETTİN     SOYİSİM: ARSLAN
 1.FUTBOLA NE ZAMAN BAŞLADIN?-2007 yılında… 2. İLK KULÜBÜN?-Kırmızı Toprakspor 3.EN UNUTAMADIĞIN MAÇ?-Geçen sezon oynadığımız Alpagut-Çifteler maçı. Deplasmanda maçı 2-0’da 2-2’ye getirdik. 90.dakikada ev sahibi...

 


1.FUTBOLA NE ZAMAN BAŞLADIN?


-2007 yılında…


 


2. İLK KULüBüN?


-Kırmızı Toprakspor


 


3.EN UNUTAMADIĞIN MAç?


-Geçen sezon oynadığımız Alpagut-çifteler maçı. Deplasmanda maçı 2-0’da 2-2’ye getirdik. 90.dakikada ev sahibi çifteler penaltı kazandı ama atamadılar. 90+5’te bu kez biz penaltı kazandı. Fakat bizde atamadık. Futbolun içinde olabilecek tüm duyguları bu maçta yaşamıştım. Belki kazanamamıştık ama ben kendi şahsım adına çok şeyler kazandığımı düşünüyorum.


 


4.EN UNUTMADIĞIN ASİST?


-Osmangazi üniversitesi’ni 4-3 yendiğimiz maçın bizim adımıza son golünde Hakan Dönmez’e yaptığım asist.


 


5.EN UNUTAMADIĞIN GOL?


-2014-2015 sezonu Süper Amatör Küme’de Alpagutspor’da oynarken, yeni kurulan Neferspor’a orta sahadan attığım gol. Maçta 40.dakikada 2-0 öndeydik. Rakip ilk yarının son anlarında 2-1’i yakalamıştı. Santra da kalecinin önde olduğunu görerek golümü atmıştım. Bu golle rakip takım bizi yenemeyeceğini anlamışlardı. Hatta ikinci yarı başlarken, orta hakemin rakip kaleciye ‘Hazır mısın kalene geç. Bak adam orta sahadan da atıyor’ dediğini dün gibi hatırlıyorum.


 


6. EN UNUTMADIĞIN KURTARIŞ(KALECİLER)?


-Alpagutspor ile Yunusemre’yi 3-2 yendiğimiz maçta kaleci Burak Yılmaz’ın kurtarışları.(O maçı izleyenler hatırlayacaktır)


 


7. EN çALIŞKAN FUTBOLCU?


-Erhan Aksay


 


8.EN BONKöR FUTBOLCU?


-Yasin Bakılan


 


9.EN ŞIK GİYİNEN FUTBOLCU?


Burak Yaz(Carti)


 


10. çALIŞTIĞIN EN İYİ TEKNİK ADAM?


-Bence en iyi teknik adam oyuncularının yeteneklerini gören ve en iyi ilk 11’i sahaya süren teknik adamdır. Bu nedenle Kırmızı Toprakspor’dan Turgay çankaya…


 


11. FUTBOLDAN KAZANDIĞIN İLK PARA İLE NE YAPTIN?


-Krampon almıştım.


 


12. FUTBOLCU OLMANDA EN BüYüK DESTEKçİN KİMLERDİ?


-Abim.


 


13. GAZETEMİZ SPOR SAYFALARI HAKKINDA GöRüŞ VE DüŞüNCELERİN?


-İlimiz amatör sporunun gerçeklerini ortaya koyabilen tek gazete olduğunu düşünüyorum. Amatör sporu yaşatmaya çalışmaya ve ilgi çekmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Bu etkinliği düzenleyen Behçet Albayrak’a da ayrıca teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.