"FUTBOLU ÇOK ÖZLEDİM AMA.."

“FUTBOLU ÇOK ÖZLEDİM AMA..”
 Eskişehirspor’un başarılı oyuncusu Mehmet Özcan gazeteniz İstikbal’e konuştu. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı liglerin ertelenmesiyle ilgili, "İnsan sağlığı her şeyden önemli" derken, sürecin bir an...

 


Eskişehirspor’un başarılı oyuncusu Mehmet özcan gazeteniz İstikbal’e konuştu. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı liglerin ertelenmesiyle ilgili, "İnsan sağlığı her şeyden önemli" derken, sürecin bir an önce atlatılması temennisinde bulundu.


 Adana’da ailesinin yanında günleri geçirdiğini belirten Mehmet  “Futbolu çok özledim. Ama.. önce sağlık. Bu süreci bir an önce atlatıp yeniden normal hayata girmek için sabırsızlıkla bekliyoruz. Herkesin de bu ortamda dikkat etmesi ve dışarıya çıkmaması gerekli” dedi.


 


“ADANA’DA ANTRENMAN YAPIYORUM”


Liglerin ertelenmesi ile birlikte Adana’ya ailesinin yanına giden Mehmet özcan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı liglerin ertelenmesiyle ilgili, "İnsan sağlığı her şeyden önemli" derken, sürecin bir an önce atlatılması temennisinde bulundu.


Mehmet  “Lige verilen aranın ardından bende ailemin yanına geldim. Hocalarımız verdiği program dahilinde bende evde kalarak çalışmalarımı sürdürüyorum. Arkadaşlarım ile de sürekli irtibat halindeyiz” dedi. 


 


“SAĞLIK öNEMLİ”


Mehmet özcan futbolu çok özlediğini de söyleyerek “İnanın bu kadar Futbola ara vermemiştik. Sahada arkadaşlarla antrenman yapmayı, taraftar önünde futbol oynamayı çok özledim. Ama sağlık her şeyden de önemli. Bu nedenle bu zorlu sürece hep birlikte aşmalıyız. Uzmanların dediğine uyalım. Evde kalalım” dedi.  


 


“KADRO DERİNLİĞİ OLMAMASI BİZİ ETKİLEDİ”


Mehmet özcan takımı da değerlendirerek “lige – puanlarla sıkıntılı bir başlangıç yaptık. Devre arasında takımdan ayrılanlar oldu. Yine iyi bir kamp dönemi geçirdik ve müthiş bir başlangıç yaparak önemli sonuçlar aldık. Bunun yanını da kalemizde gol de görmedik. Daha sonra Menemen maçı ile birlikte kötü sonuçlar aldık. Bunda bana göre en önemli etken kadro derinliğinin olmaması idi. Ama yine de son dakikaya kadar mücadelemizi vereceğiz” dedi.


 


“1 YIL DAHA SöZLEŞMEM VAR”


Lig bitmeden adı bazı takımlarla anılan Mehmet özcan bu konuda da konuşarak “Evet bu tür söylentiler var. Benim de kulağıma geliyor. öncelikle benim Eskişehirspor’da 1 yıl daha sözleşmem var. Herkes virüs ile kurtulmak için uğraşırken, bu tarz görüşme ve yazılanları hiç de doğru bulmuyorum. Daha önce de söyledim bu ortamda önce sağlık” dedi. 


Mehmet özcan son olarak da ligler ile ilgili yetkililerin en doğru kararı vereceğini ancak bu ortamda maçların oynanmasının çok zor olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.