TESİSLERDEN ÇIKMAK YOK

TESİSLERDEN ÇIKMAK YOK
  Hazırlıklarını gruplar halinde sürdüren Eskişehirspor’da virüs salgını nedeniyle tesislere giriş çıkışlardaki yasak devam ediyor. Bayram boyunca da tesislere ziyaretçi kabul edilmezken oyuncularda tesis dışına çıkamayacak. Şimşekler ...

 


 Hazırlıklarını gruplar halinde sürdüren Eskişehirspor’da virüs salgını nedeniyle tesislere giriş çıkışlardaki yasak devam ediyor. Bayram boyunca da tesislere ziyaretçi kabul edilmezken oyuncularda tesis dışına çıkamayacak. 


Şimşekler  çalışmalarına devam ediyor.


TFF’nin hazırladığı program doğrultusunda sosyal mesafeye de dikkat eden Eskişehirsporlu oyuncular tesislerde akşam saatlerinde gruplan halinde antrenman yapıyor. Teknik Direktör Mustafa özer dünde ısınma hareketleriyle başlayan çalışma oyuncuların sprinte hazırlık koşusunun ardından maksimal aerobik hız koşusu ile devam etti.


Bugün ve yarın da tek çalışma yapacak olan Şimşekler Bayramın 1. Günü tesislerde dinlenip, diğer günlerde antrenmanlarına devam edecek.


öte yandan virüs salgını nedeniyle tesislere giriş çıkışlardaki yasak devam ediyor. Bayram boyunca da tesislere ziyaretçi kabul edilmezken oyuncularda tesis dışına çıkamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.