GÖRÜNTÜLÜ PİLATES VE AEROBİK DERSLERİ

GÖRÜNTÜLÜ PİLATES VE AEROBİK DERSLERİ
 Tepebaşı Belediyesi de eğitmenleri ile hazırladığı pilates ve aerobik derslerini, YouTube platformu üzerinden izlemeye sunuyor.Tepebaşı Belediyesi tarafından evde sağlıklı şekilde spor yapılabilmesi amacı ile hazırlanan görüntülü...

 


Tepebaşı Belediyesi de eğitmenleri ile hazırladığı pilates ve aerobik derslerini, YouTube platformu üzerinden izlemeye sunuyor.


Tepebaşı Belediyesi tarafından evde sağlıklı şekilde spor yapılabilmesi amacı ile hazırlanan görüntülü pilates ve aerobik dersleri, yeni videolar ile YouTube üzerinden vatandaşlara sunuluyor.


Uzmanlar, evde geçirilen zamanda spor yapılmasının sağlık yönünden çok önemli olduğuna dikkat çekiyor. Tepebaşı Belediyesi de eğitmenleri ile hazırladığı pilates ve aerobik derslerini, YouTube platformu üzerinden izlemeye sunuyor. Korona virüs nedeniyle ara verilen pilates ve aerobik eğitimleri, vatandaşlar için online olarak gerçekleştiriliyor. Uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen görüntülü eğitim videolarına, sürekli olarak yenileri ekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.