"EN İYİ MÜCADELEYİ VERECEĞİZ"

“EN İYİ MÜCADELEYİ VERECEĞİZ”
 Dün teknik kadro ve oyuncularıyla bayramlaşan Eskişehirspor’da başkan Mustafa Akgören futbolculara seslenerek “Kalan 8 maçta en iyi mücadeleyi vereceğiz. Sizler sahada kendinize yakışanı yapın” dedi. Eskişehirspor yönetimi...

 Dün teknik kadro ve oyuncularıyla bayramlaşan Eskişehirspor’da başkan Mustafa Akgören futbolculara seslenerek “Kalan 8 maçta en iyi mücadeleyi vereceğiz. Sizler sahada kendinize yakışanı yapın” dedi.


 


Eskişehirspor yönetimi ile futbolcular Korona Virisü tedbirleri kapsamında sarılmadan, kucaklaşmadan ellerini tokuşturarak bayramlaştı. Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde kamp sürecine devam eden takımda bayramlaşma töreni yapıldı. Yönetim Kurulu, teknik kadro, futbolcular ve tesis çalışanları antrenman öncesi bir araya gelerek bayramlaştılar. Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, pandemi sürecinin bir an önce geçmesini umut ettiğini söyleyerek, öncelikle sağlıklı ve mutlu bayramlar dileklerini iletti. Bayramlaşma töreninde futbolculara seslenen başkan Akgören “Bu bayram maalesef böyle bayramlaşıyoruz inşallah diğer bayramlarda daha samimi olarak sarılacağız. Kalan 8 maçta en iyi mücadeleyi vereceğiz. Sizler sahada kendinize yakışanı yapın” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.