YENİ PROJE ÖNERİSİ

YENİ PROJE ÖNERİSİ
 YÖNETİM SIKINTI ÇEKİYOR Eskişehirspor yönetimi eski dosyalar, yeni sezon hazırlıkları, mevcut kadronun ödemeleri nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Özellikle elinde küme düşürme dosyasını bulunduran Pinto dosyası yönetimi...

 


YöNETİM SIKINTI çEKİYOR


 Eskişehirspor yönetimi eski dosyalar, yeni sezon hazırlıkları, mevcut kadronun ödemeleri nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. özellikle elinde küme düşürme dosyasını bulunduran Pinto dosyası yönetimi ve camiayı kara kara düşündürüyor. Bu zorlu sürece azda olsa merhem bulmak isteyen taraftarda boş durmuyor. Kulübe her zaman destek olan büyük Eskişehirspor taraftarı bir kaç gündür daha önce başarılı olan bir projenin hayata geçirilmesi için sosyal medyada gündem yaratmaya çalışıyor.


AKDOĞAN VE ERKAYMAN’DAN GELDİ


Eskişehirspor kongre üyeleri Volkan Akdoğan ile Uğraş Erkayman'ın önerileri taraftar tarafından karşılık buldu. Volkan Akdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Madem lig başlayacak, madem seyirci yasağı var, içeride oynanacak 3 maç için hatıra bilet bastırılabilir. 100 bin  20 TL'lik bilet ile 2 milyon gelir yapar"derken, Uğraş Erkayman, "Süper fikir Türk Hava Yolları'nın 19 Mayıs bileti gibi bir uygulama yapılarak sosyal medya üzerinden kredi kartıyla anında satışlı olabilir. Bilet üzerinden hatıra fotoğraflarla taraftar içinde güzel anı olur"diyerek Volkan Akdoğan'a destek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.