PARA YOK SORUN ÇOK

PARA YOK SORUN ÇOK
Eskişehirspor’da başkan Mustafa Akgören ve yönetimini oldukça zorlu süreç bekliyor. İlk olarak Boffin’den gelen ceza ile şoka giren yönetimin önünde şimdi acil olarak Pinto ve Bokila’dan dolayı  Shenzhen Phoenix takımının...

Eskişehirspor’da başkan Mustafa Akgören ve yönetimini oldukça zorlu süreç bekliyor. İlk olarak Boffin’den gelen ceza ile şoka giren yönetimin önünde şimdi acil olarak Pinto ve Bokila’dan dolayı  Shenzhen Phoenix takımının kulübe yolladığı ceza yazısını çözmek zorunda.


Bir taraftan takımı kalan 6 maça hazırlayan yönetim kurulu lig bitimi ile sözleşmeleri sona erecek olan 12 oyuncu ile da transfer yasağı olduğu için nikah tazelemek istiyor. Diğer FİFA dosyaları da kapı da beklerken, şehirden de hiçbir destek bulamayan Akgören’in bu sorunları nasıl çözeceği de merak konusu.   


PROJELERE VİRüS ENGELİ


Eskişehirspor yönetimi oldukça zorlu ve hareketli günler bekliyor.


24 Kasım’da göreve gelen ve geldiği günden itibaren özellikle maddi sorunları aşmakta zorlanan Mustafa Akgören başkanlığındaki yönetim kaynak arayışına geçmişti.


Gelir kaynakları yaratmak için projeler hazırlanırken, ülkede ve tüm dünyada arka arkaya gelen sıkıntılar ve en önemlisi de Mart ayında hızla yayılan Korana Virüs yönetimin de elini kolunu bağladı.


BOFFİN’DEN CEZA GELDİ


Corona günlerinde Eskişehirspor’un eski file bekçisi Ruud Boffin geçmiş dönem alacaklarına ilişkin görüşmelerden olumlu sonuç alamayınca kulübe -6 puan silme ile 2 dönem transfer yasağı cezası gönderdi. Bu ceza ile yönetim ilk şokunu yaşadı.


TAKIM 6 MAçA HAZIRLANIYOR


Bayramı atlatan yönetimi asıl şimdi sıkıntılı süreç bekliyor.


öncelikle liglerin yeniden başlayacak olması nedeniyle takım toplanırken, yaklaşık 20 gündür tesislerde çalışmalar sürüyor. Şimşekler kalan 6 maça en iyi şekilde hazırlanıyor. Yönetim bu arada oyunculara ve kulüp personeline ödeme yapmaya çalışıyor.


FUTBOLCULAR İLE SöZLEŞME UZATILACAK


 Transfer yasağı olan Eskişehirspor’da yönetim liglerin bitimi ile sözleşmesi sona erecek olan 12 oyuncu ile masaya oturacak. Bu oyunculara teklif yapacak olan yönetim oyuncular ile nikah tazelemenin yollarını arayacak. Ancak para sıkıntısı yaşayan bazı oyuncuların menajerler tarafından aklı çelindiği ve sözleşme uzatmaya sıcak bakmadığı da yönetimin işini zorlaştırıyor. 


PİNTO DA BüYüK TEHLİKE


Yönetimin acil olarak Pinto sorununu çözmesi gerekiyor. 


Eskişehirspor’a sezon başı -6 puan silme cezası gelmişti. Pinto şimdi küme düşürme yetkisini elinde bulunduruyor. Daha önceki görüşmelerde yönetimin tekliflerini kabul etmeyen ve paranın tamamını isteyen Pinto’ya yönetim 4. Teklifte bulunarak beklemeye geçti. Pinto için süre dolarken, avukat FİFA’ya ne zaman başvuru yaparsa o tarihte Es-Es’e küme düşürme cezası gelebilir. Yönetimi bu konuda son görüşmeleri yaparken cevap bekliyor.


BOKİLA’NIN KULüBü BEKLİYOR


Yine bir dönem Eskişehirspor’da forma giyen Jeremy Bokila’nın eski kulübünden Eskişehirspor kulübüne yazı gelmişti. Demokratik Kongolu futbolcunun eski kulübü Shenzhen Phoenix’in 30 bin avro olan bonservis bedeli nedeniyle yazı yollarken, yönetim ceza yememek için bu sorunu da çözecek.


FİFALIK DOSYALAR GELİYOR


Eski yabancı oyunculardan bir türlü kurtulamayan Eskişehirspor’da başta Akaminko ve Toko olmak üzere diğer 8-9 yabancı oyuncunun da alacakları nedeniyle kulübe yazı göndermeye hazırlandığı ve yönetimin bu dosyaları engellemek için uğraştığı da öğrenildi.


AKGöREN’İ ATEŞ BASTI


Şehirden hiçbir destek bulamayan ve sadece kendi ve yönetimdeki arkadaşlarından gelen maddi destekler ile kulübü yaşatmaya çalışan başkan Mustafa Akgören’i adeta ateş basarken, gece gündüz uğraş veren ve bayramı bile tesislerde Eskişehirspor ile geçiren Akgören’in bu sorunları nasıl çözeceği ise merakla bekleniyor.  


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.