KONTROLLÜ SOSYAL HAYATA GEÇİŞTEKİ İLK TURNUVA BAŞLADI

KONTROLLÜ SOSYAL HAYATA GEÇİŞTEKİ İLK TURNUVA BAŞLADI
  Türkiye’de kontrollü sosyal hayata geçişte düzenlenen ilk spor turnuvası 8. Fetih Kupası dün start aldı. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde; Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle Okçular Vakfı tarafından İstanbul’un...

 


 


Türkiye’de kontrollü sosyal hayata geçişte düzenlenen ilk spor turnuvası 8. Fetih Kupası dün start aldı.


 


Cumhurbaşkanlığı himayelerinde; Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle Okçular Vakfı tarafından İstanbul’un Fethi’nin 567. yıl dönümü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen turnuva aynı zamanda dünyada okçuluk alanında düzenlenen ilk spor müsabakası olma özelliği taşıyor. Aralarında Mete Gazoz, Yasemin Ecem Anagöz, Yeşim Bostan gibi milli okçuların da bulunduğu 128 en iyi sporcunun yarışacağı Fetih Kupası’ keyifli geçiyor.


 


 


Halil Kof: “Güzel bir organizasyon”


Başarılı sporcu Halil Kof yarışmada emeği geçenlere teşekkür ederek, “Pandemi döneminden sonraki ilk organizasyon olduğu için önlemler biraz fazla bana göre. çünkü eskiden böyle değildi. Güzel bir organizasyon. Yapanlara teşekkür ediyorum” dedi.


Halil, korona virüs salgını sürecinde hazırlıklarına ilişkin de şöyle konuştu:


“Evde yay çektim. Tabii atış yapamadığımız için zordu. Bu organizasyon da antrenman gibi güzel bir deneyim olacak.”


 


Sadık özaydın: “Yarışmaya katılmaktan çok mutlu olduk”


Sporcular adına güzel bir organizasyon olduğunu belirten antrenör Sadık özaydın, “Bu yıl 8.’si düzenlenen bir yarışma bu. Tabii hazır olamadığımız bir yarışma bütün yarışmacılar için. 2.5-3 aya yakın antrenman yapmayan bir sporcu grubumuz var. Ama bu da bir fırsat, değerlendirmemiz gerekiyordu. Diğer açıdan da özlüyor insan spor sahalarını. Vakıf da sporun gerçekleştirilmesi adına burada gerçekten normalleşme süreci içerisinde belli mesafeler içerisinde bu organizasyonu düzenlemiş. Onlara da teşekkür etmek lazım. Tabii Fetih’in de sene-i devriyesi. Bu açıdan da anlamlı bir yarışma. İhlas Koleji Spor Kulübü olarak biz de bu yarışmaya katılmaktan çok mutlu olduk. Davet üzerine geldik zaten” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.