"FURGAN TAKİP EDİLEN BİR OYUNCU"

“FURGAN TAKİP EDİLEN BİR OYUNCU”
Menajer Gürel Bergen, “Furgan Polat Eskişehirspor’da forma giyen, milli takımlarda da görev alan yetenekli ve potansiyelli bir oyuncu. Süper Lig ve yurt dışı ekipleri tarafından takip ediliyor. Gelecekte neler yaşanacak bekleyip...

Menajer Gürel Bergen, “Furgan Polat Eskişehirspor’da forma giyen, milli takımlarda da görev alan yetenekli ve potansiyelli bir oyuncu. Süper Lig ve yurt dışı ekipleri tarafından takip ediliyor. Gelecekte neler yaşanacak bekleyip göreceğiz” dedi. 


"FURGAN POLAT'IN POTANSİYELİ ORTADA"


Polonya, Sırbistan, Arnavutluk gibi ülkelerde futbolcu taraması yapan menajer Gürel Bergen, Birçok Süper Lig takımının gündeminde olan Eskişehirsporlu Furgan Polat'la ilgili de konuştu. Bergen, "Furgan için bu sezon içerisinde bazı kulüplerin girişimi oldu ancak transfer gerçekleşmemişti. Kendisiyle ilgilenen bazı kulüpler var ama zor bir süreçten geçiyoruz, pandemi süreci bitip ligler oynanırken bu transferle ilgili tam kesin bir noktaya gelmiş oluruz. Furgan köklü ve büyük bir camiada yetişti. Eskişehirspor'un oyuncusu ve milli takımlarda da göre aldı. Bundan sonraki süreci birlikte planlayıp kendisi için en iyisi ne olacaksa, tercihini de o şekilde yapacağız. Bu Süper Lig takımları da olabilir yurt dışı da olabilir. Kendisi çok çalışkan, azimli, tam bir profesyonel. Hedeflerine ulaşma konusunda ise emin adımlarla ilerliyor. Bize düşen ise onun yanında olup doğru kararlar almasına yardımcı olmak" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.