4 OYUNCU İMZAYA SICAK DEĞİL

4 OYUNCU İMZAYA SICAK DEĞİL
  Yönetimin iç transferde görüşme yaptığı oyunculardan Mehmet Feyzi, Mevlüt Çelik, kaleci Ekrem Kılıçarslan ve Alperen Kocabaş ilk etapta imza atmayı düşünmediklerini yönetime iletti. Tüm oyuncuları takımda tutmak için...

 


 Yönetimin iç transferde görüşme yaptığı oyunculardan Mehmet Feyzi, Mevlüt çelik, kaleci Ekrem Kılıçarslan ve Alperen Kocabaş ilk etapta imza atmayı düşünmediklerini yönetime iletti.


 Tüm oyuncuları takımda tutmak için uğraşan yönetim kurulu bu oyuncular ile bir kez daha görüşerek anlaşma zemini arayacak. Ayrıca sözleşmesi devam eden futbolcular ile de görüşmeler sürüyor.  


İLK ETAPTA 12 OYUNCU


Yönetimin ikinci kez görüşme yaptığı oyunculardan bazıları sözleşmeye sıcak bakmıyor.


Yeni sezon için yönetim öncelikle sözleşmesi eren kaptan Sezgin Coşkun’un yanı sıra  Ekrem Kılıçarslan, Melih Ağa, Erdal Akdari, Mevlüt çelik, Mehmet Feyzi Yıldırım, Hasan Ulaş Uygur, Tolga Yakut, Onur Bayramoğlu, Kıvanç Karakaş, Talha Erdoğan ve Alperen Kocabaş ile  masaya oturarak anlaşma zemini aradı.


önceki dönemden alacaklarını isteyen oyuncuların bazıları düşünmek için süre isterken, 4 oyuncu ilk etapta yönetimin teklifine sıcak bakmadı.


DİRETECEKLER


Bu sezon başarılı bir performans sergileyen Mehmet Feyzi, Mevlüt çelik, kaleci Ekrem Kılıçarslan ve Alperen Kocabaş ilk etapta imza atmayı düşünmediklerini yönetime iletti. Mevlüt ve Ekrem süper ligden teklif gelirse değerlendireceklerini, Mehmet Feyzi ve Alperen ise sezon sonunu beklediklerini ve ardından karar vereceklerini yönetime söylediği öğrenildi.   


YİNE GöRüŞECEKLER


öncelikle tüm oyuncuları takımda tutmak için uğraş veren yönetim kurulu ise bu 4 oyuncu ile önümüzdeki günlerde yeni görüşme yapacak. Oyuncuların yanı sıra yönetimin menajerler ile de görüşme yapmaya hazırlandığı da belirtildi.


SöZLEŞMELERİ DEVAM EDİYOR


öte yandan sözleşmeleri devam eden Bedirhan Altunbaş, Furkan Balaban, Mehmet özcan, Furgan Polat, İbrahim Halil öner ve Metehan Altunbaş ile de görüşen yönetim kurulu bu oyuncuların bazıları ile sözleşme uzatacak. Gitmek isteyen oyuncu olursa da buldukları kulüp ile bonservis için masaya oturulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.