"DİK DURUŞUMUZ DEVAM EDECEK"

“DİK DURUŞUMUZ DEVAM EDECEK”
Önce Erzurum ardından da Altay maçında rakip takımların söylemlerine sert cevap veren Eskişehirspor Teknik As Başkanı Ömer Kurumehmetoğlu “Son maçlarda yaşadığımız üzücü ve asılsız söylemler,camiamızı oldukça derinden...

önce Erzurum ardından da Altay maçında rakip takımların söylemlerine sert cevap veren Eskişehirspor Teknik As Başkanı ömer Kurumehmetoğlu “Son maçlarda yaşadığımız üzücü ve asılsız söylemler,camiamızı oldukça derinden üzmüştür. Bundan sonraki süreçte herkes ağzından çıkana dikkat etsin. Biz Eskişehirspor olarak sonuna kadar mücadelemize ve dik duruşumuza devam edeceğiz” dedi. 


öNCE ERZURUM SONRA ALTAY


Ligde arka arkaya şampiyonluğa oynayan takımlar ile karşılaşan Eskişehirspor’da maçlarda genç takım oyuncularının mücadelesi rakip takımları memnum etmedi.


önce Erzurum deplasmanında rakip oyuncular İbrahim Akdağ ve Murat Uçar, Eskişehirsporlu oyuncuları Adana Demirspor’dan teşvik primi almakla suçladı. Cumartesi ise Altay Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak Eskişehirspor kulübesini dönerek ‘Kimden nemalanıyorsunuz, küme düşen takım böyle oynar mı’ sözleri tepki aldı.


“HERKES NE KONUŞTUĞUNU BİLMELİ”


Eskişehirspor Teknik As Başkanı ömer Kurumehmetoğlu sahadaki mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini belirterek  “Herkes ne konuştuğunu bilmeli. Koskoca ve bir çok ilke imza atmış bir çınardan bahsediyoruz. Son maçlarda yaşadığımız üzücü ve asılsız söylemler,camiamızı oldukça derinden üzmüştür!!!.Biz Eskişehirspor olarak sonuna kadar mücadelemize ve dik duruşumuza devam edeceğiz.


“AĞZINDAN çIKANA DİKKAT ETSİNLER”


Kurumehmetoğlu  “Bundan sonraki süreçte herkes ağzından çıkana dikkat etsin. Aksi takdirde tepkimiz  artarak devam edecektir. Eskişehirspor’un haklarını sonuna kadar koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Elimizdeki kadroyu koruyup,alt yapımızdan çıkaracağımız oyuncularımıza,bu zorlu mücadeleye devam ederek,doğru planlama ve sabırla inşallah güzel günlere kavuşacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.