DÜŞSENDE MÜCADELEYİ BIRAKMA

DÜŞSENDE MÜCADELEYİ BIRAKMA
Geçtiğimiz hafta evinde Altay ile berabere kalarak bitime 4 maç kala ligden düşmeyi garantileyen Eskişehirspor son 4 maçta prestij mücadelesi verecek.31. hafta maçında bugün İstanbul’da Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Kırmızı...

Geçtiğimiz hafta evinde Altay ile berabere kalarak bitime 4 maç kala ligden düşmeyi garantileyen Eskişehirspor son 4 maçta prestij mücadelesi verecek.


31. hafta maçında bugün İstanbul’da ümraniyespor ile karşılaşacak olan Kırmızı Şimşekler dün sabah antrenman yapıp ardından otobüs ile yola çıktı.


Bugün saat 17.30’da İstanbul ümraniye ilçe stadyumunda rakibi ürmraniyespor ile karşılaşacak olan Es-Es rakibi karşısında genç bir ekip ile en iyi mücadeleyi verecek.  


 


öĞLE YOLA çIKTILAR


Eskişehirspor hafta içi mesaisinde genç bir kadro ile bugün ümraniye karşısında mücadele verecek.Ligde geçtiğimiz hafta Altay ile 2-2 kalarak matematiksel olarak ligden düşmeyi garantileyen Kırmızı Şimşekler son 4 maça prestij için çıkacak.   Bugün ligin güçlü ekiplerinden ümraniye ile karşılaşacak olan Eskişehirspor’da oyuncular dün sabah antrenman yapıp öğle yemeğinin ardından da otobüs ile İstanbul’a giderek kampa girdi.  


SAAT 17.30’DA BAŞLAYACAK


İstanbul ümraniye ilçe stadyumunda oynanacak olan ümraniyespor-Eskişehirspor maçı saat 17.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemi Sarper Barış Saka yönetecek. Şimşekler her ne kadar ligden düşse de rakibi karşısında sahada en iyi mücadelesini verecek. Teknik direktör Mustafa özer’in bugünkü maçta çok genç bir ekip sahaya sürmesi bekleniyor.


KAFİLEDE 19 OYUNCU BULUNUYOR


ümraniye maçı kadrosunda şu isimler yer aldı. Melih Ağa, Ebrar Yiğit, Cengiz Alp, Buğra çağlıyan, Sezgin Coşkun, Cemali Sertel, Selman çiftkanat, Muhammet Yahya, Erdal Akdari, Bedirhan, Hasan Ulaş, Mehmet özcan, Furgan Polat, Tolga Yakut, Mete Kaan, Bilal Ceylan, Onur Bayramoğlu, Doğukan ünal ve Berkay Tanır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.