EN SAĞLIKLI KARAR

EN SAĞLIKLI KARAR
  Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig’lerinde kalan maçların oynanmayacağı söylerken,  Eskişehir futbolu adına belirleyici unsurun Bölgesel Amatör Ligden...

 


 


Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig'lerinde kalan maçların oynanmayacağı söylerken,  Eskişehir futbolu adına belirleyici unsurun Bölgesel Amatör Ligden 3.Lige kaç takımın çıkacağı ile alakalı olacağını ifade etti.


 


EASKF Başkanı Sadri Atam yaptığı açıklamada Salı günü TFF Başkanı Nihat özdemir, birinci başkan vekili Servet Yardımcı, başkan vekili Mehmet Baykan, icra kurulu üyesi Hamit Altıntop, 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Volkan Can, başkan vekili Cengiz Günaydın ile birlik yöneticilerinin katıldığı bir toplantı düzenlendiği söyledi. Toplantı sonrası 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig'lerinde kalan maçların oynanmayacağı kararı çıktığını anlatan Atam, sözlerine şöyle devam etti;


"Toplantıda kulüpler, liglerin oynanmamasını talep ederken, nasıl tescil edileceğini TFF Yönetim Kurulu'na bıraktı. Kulüp temsilcileri ile karşılıklı mutabık kalındığı üzere, söz konusu talebi TFF Yönetim Kurulu değerlendirmiş olup, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynatılmamasına karar verdi. TFF'nin liglerin tescil formatı ile ilgili kararı önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. Kararın kulüplerimiz ve Türk futbolu için hayırlı olmasını dileriz"


 


Sağlıkspor ve Demirspor’a BAL’a alınsın talebi


Eskişehir futbolu adına belirleyici unsurun Bölgesel Amatör Ligden 3.Lige kaç takımın çıkacağı ile alakalı olacağını söyleyen EASKF Başkanı Atam “Liglerin nasıl tescil edeceği ile ilgili birçok formül ortaya atılıyor. Burada belirleyici olan Bölgesel Amatör Ligden kaç takımın 3.lige çıkacağı ile alakalı. Eğer TFF 3.ligde ekstra bir grup daha oluşturup 19-20 takımı 3.lige alırsa bizim adımıza kulüplerimizin önü açılır. EASKF olarak Sağlıkspor ile Demirspor’un birlikte BAL’ alınmasını ve ligden çekilen takımlar dışında Birlikspor’un ligde kalması için müracaatımızı da yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.