LİG ÇOKTAN BİTMİŞ... 3-0

LİG ÇOKTAN BİTMİŞ… 3-0
30. haftadaki Altay maçında rakibi ile berabere kalarak ligden düşmesi kesinleşen Eskişehirspor dün İstanbul temsilcisi Ümraniye karşısına prestij için çıktı. Karşılaşmaya iyi başlamasına rağmen sonucu getiremeyen ve 45...

30. haftadaki Altay maçında rakibi ile berabere kalarak ligden düşmesi kesinleşen Eskişehirspor dün İstanbul temsilcisi ümraniye karşısına prestij için çıktı. Karşılaşmaya iyi başlamasına rağmen sonucu getiremeyen ve 45 ve 45+1 de yediği goller ile devreyi 2-0 yenik kapatan Eskişehirspor 86. Dakikada ise kalesinde bir gol daha görerek rakibine 3-0 yenildi ve haftayı puansız kapattı.


 


2 DAKİKADA GOL


20. Dakikada Mete Kaan’ın köşe atışında gelen topa Onur Bayramoğlu vurdu top az farkla dışarı gitti.


27. dakikada gelişen ümraniye atağında Hasiç vurdu kaleci Ebrar gole izin vermedi.


39. dakikada Mete Kaan, Tolga verkaçında Tolga ceza alanı dışından vurdu top az farkla dışarı çıktı.


45’de  Hasiç’in köşe atışında ceza alanı içinde iyi yükselen Emre kurt kafa ile topu ağlara yolladı (1-0)


45+1 de ise Erdal’ın hatalı pasında Hasiç topu boştaki Gimbert’ e yolladı Sezgin’i çalımlayan oyuncu düzgün bir vuruşla durumu 2-0 yaptı ve ilk yarı da bu skorla kapandı. 


POZİSYONA GİREMEDİK


İlk yarı etkili olan ancak kalesinde 2 gol gören Kırmızı Şimşekler ikinci yarada ise pozisyon bulmakta zorlandı. Oldukça vasat iknic 45 dakikada takımlar bitse de gitsek havasında mücadele verdi.  86.dakikasında ümraniyespor’dan Mücahit skoru 3-0 yapan golü Eskişehirspor ağlarına gönderdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Eskişehirspor, İstanbul deplasmanında ümraniyespor’a 3-0 mağlup oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.