AYÇA TOKAT İZMİR GELİŞİM KOLEJİ'NDE

AYÇA TOKAT İZMİR GELİŞİM KOLEJİ’NDE
  Son dönemde oynadığı takımlarda şampiyonluk sevinci yaşayan ve 1.ligin aranan oyuncularından biri haline gelen Ayça Tokat, şampiyonluk parolasıyla sezona başlayacak İzmir Gelişim Koleji ile anlaşmaya vardı. Ayça Tokat Kadınlar...

 


 Son dönemde oynadığı takımlarda şampiyonluk sevinci yaşayan ve 1.ligin aranan oyuncularından biri haline gelen Ayça Tokat, şampiyonluk parolasıyla sezona başlayacak İzmir Gelişim Koleji ile anlaşmaya vardı.


 


Ayça Tokat Kadınlar 1. Voleybol Ligi’nin bu sezon iddialı takımlarından  İzmir Gelişim Koleji’ne transfer oldu...


DSİ Bentspor’da voleybola başlayan Ayça Tokat daha genç yaşta Ankara TVF Spor Lise ile Liseler arası Dünya Şampiyonası’nda 3.olan takımın parçasıydı. Buradan Aksaray Kuzey boru takımı ile 2.ligden 1.lige yükselme sevinci yaşayan Ayça, 2019 -2020 Kadınlar Voleybol 1.ligi temsilcisi Sarıyer Belediyesi voleybol takımı ile Sultanlar Ligi’ni yükselme başarısını gösterdi. Her sezon performansını daha da geliştiren antrenör Kazım Tokat’ın kızı 2020-2021 sezonunda İzmir Gelişim Koleji’nin başarısı için ter dökecek.


Baba Kazım Tokat kızıyla gurur duyduğunu ifade ederek, yeni sezonda da şampiyonluk sevinci yaşamasını temenni ettiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.