BOLU'DAN HAYATİ GALİBİYET(1-0)

BOLU’DAN HAYATİ GALİBİYET(1-0)
  TFF 1. Lig’in 31. Haftasında Boluspor evinde konuk ettiği lider Hatayspor’u 1-0 yenerek ligde kalma yolunda hayati bir galibiyet aldı.  Boluspor çok kritik bir dönemeci atlatarak ligde kalma yolunda dev bir adım attı. 21. dakikada...

 


 


TFF 1. Lig’in 31. Haftasında Boluspor evinde konuk ettiği lider Hatayspor’u 1-0 yenerek ligde kalma yolunda hayati bir galibiyet aldı.


 


Boluspor çok kritik bir dönemeci atlatarak ligde kalma yolunda dev bir adım attı. 21. dakikada Bilal Kısa’nın ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta kaleci topu güçlükle kornere çeldi. 37. dakikada yine Boluspor’un atağında ceza sahası dışında topla buluşan Bilal Kısa’nın sert şutunda top az farkla auta çıktı. 38. dakikada Hatayspor’un sol kanattan geliştirdiği atakta ceza sahası içine açılan hava topuna yükselen Mirkan’ın kafa şutu kalecide kaldı. 41. dakikada ceza sahası içinde oluşan karambolde topla buluşan Rayane’nin şutunda top auta gitti.


46. dakikada Boluspor’un atağında Mustafa Eskihellaç kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi ve bu golle maçı 1-0 kazanan ev sahibi takım rahat bir nefes aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.