"SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"

“SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”
  Altay’ın golcü oyuncusu Marco Paixao ve genç stoper Cenk Özkacar, Süper Lig yarışını sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi. Altay’ın TFF 1. Lig’in 31. haftasında dün akşam sahasında oynadığı ve Osmanlıspor’u...

 


 


Altay’ın golcü oyuncusu Marco Paixao ve genç stoper Cenk özkacar, Süper Lig yarışını sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.


 


Altay'ın TFF 1. Lig'in 31. haftasında dün akşam sahasında oynadığı ve Osmanlıspor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada rakip fileleri bir kez havalandırıp ligdeki krallık yarışında gol sayısını 20’ye çıkaran Portekizli yıldızı Marco Paixao, “Geçen hafta hiç ummadığımız bir beraberlik aldık. Osmanlıspor maçını kazanmak önemliydi. Tüm takım arkadaşlarımla bu maçın üstesinden gelmeyi bildik. Eskişehirspor maçında kaybedilen iki puan olmasaydı başka şeyler konuşuyor olabilirdik” dedi.


 


Hedeften sapma yok


Süper Lig’e çıkabilmek için son haftaya kadar mücadelelerine devam edeceklerini dile getiren tecrübeli oyuncu, “Sezonun bitmesine 3 maç kaldı. Her hafta sürpriz sonuçlar çıkıyor. Osmanlıspor maçını geride bıraktık. önümüzde çok kritik maçlar var. Pazar günü Adana Demirspor ardından da içeride Erzurumspor ile oynayacağız. Bu iki maçı kazanıp iddiamızı son haftaya kadar götürmek istiyoruz. Tüm takım arkadaşlarımla beraber Süper Lig’e inanmış durumdayız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.