KOMPLE GENÇLER OYNASIN

KOMPLE GENÇLER OYNASIN
Ligde hiçbir iddiası olmayan Eskişehirspor’da teknik direktör Mustafa Özer’in  arka arkaya oynanacak olan İstanbul, Balıkesir ve Bolu maçlarında tecrübeli isimleri dinlendirip, daha da genç oyuncuları oynatması ve yeni sezon...

Ligde hiçbir iddiası olmayan Eskişehirspor’da teknik direktör Mustafa özer’in  arka arkaya oynanacak olan İstanbul, Balıkesir ve Bolu maçlarında tecrübeli isimleri dinlendirip, daha da genç oyuncuları oynatması ve yeni sezon için hazırlık yapması gerekiyor.


 


3 TECRüBELİ İSİM DE OYNADI


3 maç ile ligi tamamlayacak olan Eskişehirspor’da kalan maçlarda gençlerin oynatılması isteniyor.


Altay maçı ile lige veda Es-Es’de teknik heyet hiçbir iddiası olmayan ümraniye maçında takımın tecrübeli oyuncuları Sezgin, Erdal, Onur gibi isimlere de görev verdi.


2 GENç 11’DE  


İstanbul’daki maçta Bilal Ceylan ve Buğra çağlıyan gibi oyuncular ilk kez 11 şansı buldu.  Sonrasında Doğukan ünal, Selman çiftkanatlı, Berkay Tanır ve Muhammet Akbulut gibi gençler oyuna girdi.


ARTIK ONLAR OYNAMALI


Artık yeni sezonun hazırlıklarına başlayacak olan Eskişehirspor’da  Teknik Direktör Mustafa özer’in,  arka arkaya oynanacak olan İstanbul, Balıkesir ve Bolu maçlarında daha da genç oyuncuları görevlendirecek. Bundan sonraki karşılaşmalar ve ortaya konulan performanslar yeni sezona hazırlık olacak.


KADROYA ALINSIN


Kadrodaki isimlerin yanı sıra sezon içinde profesyonel olan genç oyuncuların da artık takımla antrenmanlara çıkması ve maçlarda da ilk 11’de oynamasa bile kadroya alınması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.