GENÇLERLE DE OLSA ARTIK KAZANALIM

GENÇLERLE DE OLSA  ARTIK KAZANALIM
Bugün çok genç bir ekip ile ligde iddiası kalmayan takımlardan İstanbulspor’u konuk edecek olan Eskişehirspor rakibini yenerek 10 maçlık galibiyet hasretini bitirmek istiyor. Dün son çalışmayı yaparak tesislerde kampa çekilen...

Bugün çok genç bir ekip ile ligde iddiası kalmayan takımlardan İstanbulspor’u konuk edecek olan Eskişehirspor rakibini yenerek 10 maçlık galibiyet hasretini bitirmek istiyor. Dün son çalışmayı yaparak tesislerde kampa çekilen Şimşekler artık maç saatini bekliyor.


 


Yine taraftarsız oynanacak olan  maçı Ankara bölgesi üst Klasman hakemi Kadir Sağlam yönetecek. Yeni stadyumdaki karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Teknik direktör Mustafa özer maçta tamamen genç bir ekip sahaya sürecek.


 


RAKİP İSTANBUL


Ligde 10 maçtır 3 puan sevinci yaşayamayan Eskişehirspor ligde bugünde İstanbulspor’u konuk edecek. 


Altay ile berabere kalarak ligden düşmeyi garantileyen ve hafta içi mesaisinde Perşembe günü ümraniyespor’a farklı yenilen Eskişehirspor 32. Hafta maçında bugün ligde iddiası kalmayan takımlardan İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.


çOK GENç BİR EKİP


Bugünkü maçta sahada çok genç bir ekip mücadele verecek olan Eskişehirspor gençlerle de olsa rakibini yenerek haftalar sonra galibiyet sevinci yaşamak istiyor. Teknik direktör Mustafa özer İstanul karşısında çok genç bir ekip sahaya sürecek.


KAMPA GİRDİLER


Şimşekler İstanbul maçı için dün de tek çalışma yaptı. Isınma hareketleri ile başlayan çalışma yan top ve dar alanda yapılan çift kale maç ile tamamlandı. Es-Es’li oyuncular maçın ardından tesislerde kampa çekilerek maç saatini beklemeye başladı. 


SAAT 20.00’DE BAŞLAYACAK


Eskişehirspor ile İstanbulspor arasındaki karşılaşma Yeni stadyumda saat 20.00’de başlayacak. Maçı Ankara bölgesi üst Klasman hakemi Kadir Sağlam yönetecek. Bu maç öncesinde 15 puanı silinen Es-Es’in 12, İstanbulspor’un ise 34 puanı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.