SARISUNGUR'DA KANOLAR SUYA İNDİ

SARISUNGUR’DA KANOLAR SUYA İNDİ
   Geçtiğimiz yıllarda Durgunsu Kano Türkiye turnuva ve şampiyonalarının gerçekleştirildiği Sarısungur Göletinde, Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü kanocuları antrenmanlara başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın...

 


 


 Geçtiğimiz yıllarda Durgunsu Kano Türkiye turnuva ve şampiyonalarının gerçekleştirildiği Sarısungur Göletinde, Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü kanocuları antrenmanlara başladı.


 


Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yayınladığı normalleşme genelgesindeki izinlerin hemen ardından çalışmalara başlayan, Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü kano sporcuları, haftanın 6 günü antrenman yapıyor. Her gün 2 saat boyunca kürek çeken gençler, Büyükşehir Belediyesi’nin Sarısungur Göletinde kurduğu uluslararası standartlardaki parkurda antrenman yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Turnuvaların başlamasını heyecanla beklediklerini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Havaların ısınmasıyla hemen antrenmanlara başladık. Normalleşme adımları başlamış olsa da antrenmanlarımızda Covid-19 tedbirlerine özenle uyuyoruz. Gençlerimiz antrenmanlarını yaparken onlara uluslararası standarttaki başlangıç parkurumuzu da yaptık. Spor yapan tüm gençlerimizin en iyi imkânlarda antrenman yapması için çalışıyoruz. Gençlerimizin her zaman yanında olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.