ES-ES'İN TADI TUZU YOK (0-3)

ES-ES’İN TADI TUZU YOK (0-3)
 Ligden düşen ve çok genç bir ekip ile prestij mücadelesi veren Kırmızı Şimşekler dün de evinde İstanbulspor’a yenilmekten kurtulamadı. İlk 20 dakikada fırsattan yararlanamayan Eskişehirspor 37. Dakikada Berk Ali, 44. Dakikada...

 Ligden düşen ve çok genç bir ekip ile prestij mücadelesi veren Kırmızı Şimşekler dün de evinde İstanbulspor’a yenilmekten kurtulamadı. İlk 20 dakikada fırsattan yararlanamayan Eskişehirspor 37. Dakikada Berk Ali, 44. Dakikada ise Berkay ve maçın son dakikasında ise Erdem Şen’in gollerine engel olamadı. İstanbulspor ilk yarıda bir penaltı atışını da değerlendiremedi.  


 


GİRDİK ATAMADIK


Maça hızlı başlayan Eskişehirspor’da 14’de Bedirhan sağ kanattan ceza alanına girdi, pasında Tolga vurdu kaleci Halil son anda çeldi. 21’de Bedirhan ceza alanı dışında mükemmel vurdu genç Halil kaleci topu son anda kornere tokatladı.  29’da Selman ceza alanı içinde Berk Ali düşürüldü hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Eslem kullandı top üst direkten döndü.


ARKA ARKAYA GOLLER


 37. dakikada Egehan’ın pasında topla buluşan Yusuf Ali topla ceza alanına girdi kaleci Ebrar’ın yanından topa ağlara yolladı (0-1). 41’de Yusuf Ali Ebrar ile karşı karşıya kaldı vuruşunda Esrar gole izin  vermedi. 42’de ise sol kanttan gelen orta da Wellinton kafayı vurdu Ebrar çeldi direğe de çarpan top dışarı çıktı. 44’de ise Topla ceza alanına giren Berkay düzgün bir vuruşla durumu 2-0 yaptı ve ilk yarı konuk ekip İstanbulspor’un üstünlüğü ile kapandı. 


POZİSYON BULMAKTA ZONLANDIK


Maçın ikinci yarısında rakip kaleye gitmekte zorlanan Eskişehirspor net gol pozisyonu da giremedi. Sadece Onur ile bir pozisyona giren Eskişehirspor rakibine net fırsatlar verdi. Maçın 90.dakikasında İstanbulspor’dan Erdem Şen attığı golle maçın da skorunu tayin etti. (0-3)


HASRET SüRDü


Bu maç öncesine kadar 10 karşılaşma galip gelemeyen Eskişehirspor evinde İstanbul’a da mağlup olarak galibiyet hasretini 11 maça çıkardı.


RESİM 1 Şimşekler evinde İstanbul’a da mağlup oldu.


RESİM 2 Rakibi karşısında ilk yarı etkili olan Eskişehirspor ikinci yarıda ise net pozisyon bulmakta zorlandı ve rakibine yediği goller ile teslim oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.