PALUT'UN İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ

PALUT’UN İSTİFASI  KABUL EDİLMEDİ
x Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, Teknik Direktör İlhan Palut’un istifasını kabul etmediklerini, genç çalıştırıcının görevinin başında olduğunu söyledi. Süper Lig’de son 4 maçta galibiyet alamayan Göztepe’de...

x


 


Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, Teknik Direktör İlhan Palut’un istifasını kabul etmediklerini, genç çalıştırıcının görevinin başında olduğunu söyledi.


 


Süper Lig’de son 4 maçta galibiyet alamayan Göztepe’de Teknik Direktör İlhan Palut'un istifası kabul edilmedi. İstifasını sunan genç teknik adamla dün akşam ve bugün toplantı yapan Başkan Mehmet Sepil ile Başkan Vekili Talat Papatya yola devam kararı verdi.


Palut'un istifasını sunduğu haberinin doğru olduğunu belirten Talat Papatya, “Fenerbahçe deplasmanından sonra hocamız Başkan Mehmet Sepil'e çok onurlu ve güzel bir mesaj çekip istifa etmek istediğini söyledi. Başkan da, ‘Sıcağı sıcağına bu gecenin konusu değil, yarın oturur konuşuruz’ yanıtını verdi. Bizim esas gündemimiz maç kaybetmenin yanında Serdar Gürler ve Batuhan Kırdaroğlu’nun ciddi sakatlık geçirmesiydi. Fenerbahçe maçının başında sakatlanan Serdar’ın çapraz bağlarında bir kopma söz konusu. MR çekildikten sonra sonucu alacağız. Altınordu'da kiralık oynayan Batuhan’ın da bilindiği gibi Bursaspor deplasmanında ayağı kırıldı, onun üzüntüsü içindeyiz” diye konuştu.


::::::::::::::::

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.