DÜNYA'NIN MERKEZİ'NDE VOLEYBOL HEYECANI

DÜNYA’NIN MERKEZİ’NDE VOLEYBOL HEYECANI
  Voleybol branşında faaliyete geçen Sivrihisarspor Kadınlar Voleybol 2.Lig için resmi başvurusunu da yaptı ve kabul gördü. Ekip antrenör Bilal Pakoğlu ile yola çıkıyor. Kadro için başkan Ahmet Alper Akdemir ev yönetim kurulu...

 


 Voleybol branşında faaliyete geçen Sivrihisarspor Kadınlar Voleybol 2.Lig için resmi başvurusunu da yaptı ve kabul gördü. Ekip antrenör Bilal Pakoğlu ile yola çıkıyor. Kadro için başkan Ahmet Alper Akdemir ev yönetim kurulu üyeleri sıkı bir çalışma içine girdi.


 


Sivrihisarspor yönetimi başkan Ahmet Alper Akdemir ile birlikte hiç kimsenin beklemediği bir karara imza atarak voleybol şubesini aktif hale getirmekle kalmadı, yeni sezonda 2.lig için başvuru da dahi bulundu. Voleybol Federasyonu da Sivrihisarspor’un başvurusunu kabul ederek yeni sezonda 2.Ligde yer alabileceğini açıkladı.


Antrenör Bilal Pakoğlu ile yola çıkacaklarını ifade eden başkan Ahmet Alper Akdemir “Sivrihisar ilçemizde sportif etkinliklerin daha da artması adına yoğun çalışma içersindeyiz. Projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Bu konuda Sivrihisar Belediye Başkanımız Hamid Yüzügüllü ile Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ali Osman Tatlısu’nun büyük katkıları var. Hayal denilenleri gerçeğe dönüştürmek adına çalışıyoruz. Tesislerimizin de hazır hale gelmesiyle Sivrihisar ilçemizde hem voleybol, hem de futbol maçlarına ev sahipliği yapacağız. Okul-Kulüp işbirliği içinde projelerimizi faaliyete geçireceğiz. Her geçen gün gelişen ve büyüyen bir kulüp olarak Dünya’nın merkezinde sporun güzelliğini herkese yaşatacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.