KAYSERİSPOR'U HASAN HÜSEYİN ACAR SIRTLIYOR

KAYSERİSPOR’U HASAN HÜSEYİN ACAR SIRTLIYOR
  Geçen hafta Sivasspor maçında Kayserispor’un ilk golünü atan Hasan Hüseyin Acar önceki akşam da sahneye çıktı. Son 2 maçta 3 kez topu filelere yollayan başarılı orta saha, Beşiktaş karşılaşmasının kahramanı oldu. Kahraman...

 


 


Geçen hafta Sivasspor maçında Kayserispor'un ilk golünü atan Hasan Hüseyin Acar önceki akşam da sahneye çıktı. Son 2 maçta 3 kez topu filelere yollayan başarılı orta saha, Beşiktaş karşılaşmasının kahramanı oldu.


 


Kahraman oldu


Süper Lig'de 30. haftanın kapanış maçında küme düşmeme mücadelesi veren Kayserispor, Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti ve hayati 3 puan kazandı. Kayseri ekibi Prosinecki döneminde iç sahada hiç maç kaybetmedi. Ev sahibinin golleri 50 ve 83'te Hasan Hüseyin Acar ve 86'da Artem Kravets ile gelirken, Beşiktaş'ın tek golünü ise 74'te Atiba attı.


 


Beşiktaş’ı yıktı


Kayserispor'un başarılı futbolcusu Hasan Hüseyin Acar, attığı 2 golle Beşiktaş'ı yıkan isim oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Hasan, çok mutlu olduğunu belirtti. Hocasının kendisinden sürekli şut atmasını istediğini belirten 25 yaşındaki oyuncu, her yerine kramp girdiğini dile getirdi.


Attığı 2 golle Beşiktaş zaferinin mimarı olan Hasan Hüseyin Acar, 90 dakikayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi.


 


‘Her yerime kramplar girdi'


Takıma katkı sağladığı için çok mutlu olduğunu belirten Hasan, şu ifadeleri kullandı:


"Takıma katkı sağladığım için çok mutluyum, iki haftadır da istatistik yapıyorum. Hoca sürekli 'hücuma çık diyor, şut at' diyor. Her yerime kramplar girdi ama kazandık"


Maçta iyi oyunuyla dikkat çeken Hasan Hüseyin Acar da mücadele sonunda TRT Spor'a ise bu maçı hayatı boyunca unutamayacağını belirterek, idolünün kim olduğu sorusuna, "Pjanic'in her maçını izlerim. Selçuk İnan'ı da izledim ve hep takip ettim ama Emre Belözoğlu her zaman ayrıdır. Onu çok izlerim ve idol olarak görürüm." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.