"SÜPER LİG OLMAZSA NEDEN OLMASIN"

“SÜPER LİG OLMAZSA NEDEN OLMASIN”
  Eskişehirspor ile sözleşme yenilemeyen ve süper ligden gelecek olan teklifleri bekleyen Mevlüt Çelik İstikbal’e konuşarak önemli açıklamalarda bulundu. Kadroya alınmadığını ve geleceği ile ilgili açıklama yapan Mevlüt...

 


 Eskişehirspor ile sözleşme yenilemeyen ve süper ligden gelecek olan teklifleri bekleyen Mevlüt çelik İstikbal’e konuşarak önemli açıklamalarda bulundu. Kadroya alınmadığını ve geleceği ile ilgili açıklama yapan Mevlüt süper lig olmazsa tercihinin yine Eskişehirspor olacağını belirtti.


 


özellikle 2 sezondur çok fedakarlık yaptıklarını söyleyen Mevlüt çelik “2 yıldır ben ve takım arkadaşlarım büyük fedakarlık yaparak forma giyiyoruz. Hiçbir zaman terk edip gitmeyi düşünmedik. Kal dediler kaldık, çık oyna dediler oynadık. Son maçlarda kadroya giremememin nedeni kesinlikle yanlış anlamadan kaynaklı” dedi.


 Mevlüt küme düşmenin silinen 15 puandan kaynaklandığını söyleyip transferi için de  “Yönetime süper ligden teklif gelirse ayrılacağımı o yüzden imza atmadığımı söyledim.  Benimde artık hem ailem hem de kendim için de para kazanmam lazım. Süper lig veya çok çok iyi bir teklif olmazsa yine tercihim Eskişehirspor olacak” dedi.


 


İSTİKBAL’E KONUŞTU


Eskişehirspor’da son maçlarda kadroya alınmayan Mevlüt çelik suskunluğunu gazeteniz İstikbal’e bozdu.


2014 yılında Samsun İlk Adım Belediyespor’dan gelen ve 2017 yılında ise Eskişehirspor’da Profesyonel olan 23 yaşındaki defans oyuncusu son iki sezondaki başarılı performansı ile dikkat çekmişti.


Lig sonu sözleşmesi sone erecek olan Mevlüt çelik yeni sezon için sözleşme uzatmazken, süper ligden gelen teklifleri beklediğini belirtti. 


“6 YILDIR BURADAYIM”


Mevlüt çelik er türlü fedakarlığı yaptıklarını da belirterek  “6 yıldır buradayım. Burası benim ikinci memleketim. Es-Es’te profesyonel oldum. Eskişehirspor’da 2 yıldır ben ve takım arkadaşlarım büyük fedakarlık yaparak forma giyiyoruz. Hiçbir zaman terk edip gitmeyi düşünmedik. Kal dediler kaldık, çık oyna dediler oynadık” dedi.


“SADECE İŞİMİZE BAKTIK”


özellikle geçtiğimiz sezon çok büyük sıkıntı çektiklerini söyleyen Mevlüt çelik “Geçtiğimiz sezon sıkıntılar ile başladık, Tesislerde bir çok sorunlar oldu ama hiç bir şeyi dert etmedik işimize baktık.  çok zorluk çektik ama takım olarak omuz omuza vererek ligde tutunmayı bildik” dedi.


“SİLENEN PUANLANRBİZİ MAHVETTİ


Mevlüt bu sezon için de “Yine çok çalıştık. Devre arasında takımın ağabeyleri gitmesine rağmen biz asla pes etmedik. Ama arka arkaya gelen puan silmeler bizsi mahvetti. Kolay değil 15 puanı silinen çok genç bir takımın ligde kalması zordur” dedi.


“YANLIŞ ANLAMA KURBANIYIM”


 Son maçlarda kadroya giremeyen Mevlüt bu konuda ise “Ben yönetim ile devre arası da konuştum. Hatta o zaman imza da atacaktım. Ancak bazı sorunlar oldu ardından araya pandemi girdi. Son maçlarda kadroya giremememin nedeni kesinlikle yanlış anlamadan kaynaklı.  Ben yönetimin ve teknik kadronun her türlü kararına saygılıyım” dedi.


“SüPER LİG OLMAZSA NEDENOLMASIN”


Mevlüt çelik süper ligden teklif gelirse takımdan ayrılacağını da belirterek “Ben yönetimdeki ağabeylerime süper ligden teklif gelirse ayrılacağımı o yüzden imza atmadığımı söyledim. Artık bizim de para kazanmamız lazım. Ailemi de rahatlatmam ve kendi bazı sorumluluklarımı almam gerekli. Menajerim görüşmelerini sürdürüyor. Ama süper lig ve çok çok iyi bir teklif olmazsa yine tercihim Eskişehirspor olacak. Bunu herkese de söylüyorum. çünkü burada mutluyum ve bir bağımda artık burada” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.