YÖNETİM İYİCE KÖŞEYE SIKIŞTI

YÖNETİM İYİCE KÖŞEYE SIKIŞTI
Eskişehirspor yönetimi büyük sıkıntılarla boğuşuyor. Son olarak Mehmet Özcan kulübe ihtar çektirmişti. Sözleşmesi devam etmesine karşın boşa çıkmak isteyen bazı isimlerin Federasyona başvuracağı gelen haberler arasında… Başkan...

Eskişehirspor yönetimi büyük sıkıntılarla boğuşuyor. Son olarak Mehmet özcan kulübe ihtar çektirmişti. Sözleşmesi devam etmesine karşın boşa çıkmak isteyen bazı isimlerin Federasyona başvuracağı gelen haberler arasında…


 


Başkan Akgören, "Şuan mevcut oyuncularımıza ödemelerini ve diğer bazı giderleri karşılamak adına acil 4 Milyon TL gibi bir para ihyacımız var. Kulübe maddi kaynak yaratmak için şuan yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte ciddi çalışmalar gerçekleştiriyoruz" ifadesini kullandı.


 


Eskişehirspor’da krizler bir türlü bitmiyor. ödeme alamayan futbolcular deyi yerindeyse kazan kaldırmaya başladı. Son olarak Mehmet özcan kulübe ihtar çektirmişti. Bugünlerde sözleşmesi devam etmesine karşın paralarını alamayan bazı oyuncuların Federasyona başvurarak boşa çıkmanın yollarını aradığı da gelen haberler arasında.


 Başkanı Mustafa Akgören yaptığı açıklamada, takımı dağıtmamak için uğraştıklarını söyledi. Alacaklı ve sözleşmesi biten oyuncularla görüşmelerin devam ettiği ifade eden Başkan Akgören, "Takımı dağıtmamak adına oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Hepsiyle teker teker görüşüyoruz. Eskişehirspor'un menfaatleri doğrultusunda oyunculara tekliflerimizi yapıyoruz." dedi.


 


ACİL 4 MİLYON TL ŞART


Acil 4 milyon TL'ye ihtiyaç olduğunu aktaran Başkan Akgören, "Şuan mevcut oyuncularımıza ödemelerini ve diğer bazı giderleri karşılamak adına acil 4 Milyon TL gibi bir para ihyacımız var. Kulübe maddi kaynak yaratmak için şuan yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte ciddi çalışmalar gerçekleştiriyoruz" ifadesini kullandı.


 


FİFA’DA GELİŞME YOK


FİFA dosyalarında henüz bir gelişme olmadığını aktaran Akgören, " FİFA aracılığıyla bizden ödeme talip eden isimlere görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Henüz bir gelişme yok. Gelişme olduğu zaman kamuoyunu bilgilendireceğiz. Bu konuda da yoğun mesai harcıyoruz" dedi.


 


BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI


Kulübe gelir elde edilmesi için başlatılan Hatıra Bilet kampanyası beklentilerin altında kaldı. Başkan Akgören, "Biz bu kampanyaya başladığımızda yaklaşık 800-900 bin TL gibi bir gelir bekliyorduk. Ama beklentilerimizin çok altında kaldı. Maalesef şehir beklenen desteği vermedi." şeklinde konuştu.


Köşeye sıkışan yönetimin bundan sonra nasıl bir yol haritası belirleyeceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.