BAŞAKŞEHİR EMİN ADIMLARLA

BAŞAKŞEHİR EMİN ADIMLARLA
  Süper Lig’in 31. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında karşılaştığı Denizlispor’u 2-0’lık skorla mağlup etti ve bitime 3 hafta kala avantajını korudu. İlk yarısı golsüz geçilen maçın  52. dakikada Aissati’nin...

 


 


Süper Lig’in 31. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında karşılaştığı Denizlispor’u 2-0’lık skorla mağlup etti ve bitime 3 hafta kala avantajını korudu.


 


İlk yarısı golsüz geçilen maçın  52. dakikada Aissati’nin pasında ceza sahası içi sol çaprazda kaleci Mert ile karşı karşıya kalan Rodallega’nın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Mert’ten oyun alanına döndü.


65. dakikada sağ taraftan İrfan Can’ın kullandığı köşe vuruşunda kale önünde Crivelli’nin yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0


76. dakikada Mustafa Yumlu’nun ceza sahası içerisinde topa elle müdahale etmesi sonucu hakem Abdulkadir Bitigen, VAR’a danışarak penaltı noktasını işaret etti.


78. dakikada Visca’nın kullandığı penaltı atışında meşin yuvarlak kaleci Tolgahan’ın sağından ağlara gitti. 2-0


Başakşehir bu hafta sonu İttfiak Holdin Konya ile deplasmanda ardından ise Has Kablo Kayserispor ile evinde oynayacak. Başakşehir’in son maçında Kasımpaşa karşısına çıkacak.


::::::::::::::.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.